120 Hz Ultramotion Ekranlı Razer Phone Resmi Olarak Tanıtıldı - Haberler - indir.com

120 Hz Ultramotion Ekranlı Razer Phone Resmi Olarak Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-02 17:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Razer'ın bir süredir internet ortamına sızan yeni akıllı telefon modeli resmi olarak duyuruldu. Razer Phone adlı bu cihaz hedef kitlesi olarak ise oyuncuları baz alıyor. Cihazda 1440p çözünürlüklü 5.7 inç büyüklüğünde 120 Hz yenileme oranına sahip durumda. Diğer yandan Razer'ın 'Ultramotion' adlı verdiği ekrana sahip olan Razer Phone cihazı ekran noktasında oldukça iddialı bir şekilde geliyor. Telefon işlemci gücü olarak Snapdragon 835 modelini kullanıyor ve bu işlemciye ise 8 GB DDR 4 RAM ve 64 GB UFS dahili depolama birimi eşlik ediyor. Kullanıcılar dilerlerse ise varolan dahili depolamayı microSD kart ile 2 TB'a kadar arttırabiliyorlar.

Razer Phone modelinde 4000 mAh büyüklüğüne sahip bir pil yer alırken model dünyanın ilk Qualcomm QuickCharge 4.0+ hızlı şarj teknolojisini destekleyen model ünvanına sahip durumda. USB-C girişine sahip olan modelde kulaklık girişi yer almıyor ve kulaklık USB-C girişi ile sağlanmış oluyor. Cihaz tasarımı Nextbit Robin'e bir hayli benzerlik gösterirken son zamanlarda çerçevesiz modeller görmemize rağmen Razer bu modaya ayak uydurmamışa benziyor.

Cihazın arka yüzeyinde 12 megapiksellik iki kamera yer alıyor ve ön tarafa konumlandırılan hoparlör ile kullanıcılara üst seviye bir medya deneyimi sağlanmış oluyor. Ön siparişe çıkan Razer Phone modeli 17 Kasım tarihi itibariyle Amerika ve Avrupa pazarındaki raflarda  yerini alacak. Cihazın ABD fiyatı 699 dolar olurken Avrupa'da ise 749 avro fiyat etiketi ile satışa çıkıyor.





PAYLAŞ