12 inçlik iPad Pro’nun tanıtım tarihi belli oldu! - Haberler - indir.com

12 inçlik iPad Pro’nun tanıtım tarihi belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-20 22:32:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cihaz üreticisi Apple, gelecek ay içerisinde etkinlik gerçekleştirecek ve bu etkinlikle beraber iPhone 9'u tanıtacağı söyleniyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda iPhone 9 etkinliği Apple imzalı yeni iPad'in de tanıtılması söylenen bilgiler arasındadır. Apple'ın yeni iPad'i için geri sayım başladı, artık son günler yaklaşıyor. Tabletin 3D ToF kamera sensörüyle beraber geleceği dile getirildi. Kamera kısmında iPhone 11 adlı akıllı cihaza benzerlik göstermesi beklenen yeni iPad modelinde 3D ToF sensörünün artırılmış gerçeklik uygulamalarının kullanımı esnasında kullanıcılara yardımcı olacağı dile getirildi. 

3D ToF sensörün bir diğer özelliği de nesnelerin boyutlarını ölçmek için de faydalı olarak kullanılacaktır. Üretici şirketin Apple'ın arka kamera tasarımında kullanacağı 3D ToF sensörü iPhone 12 serisinde de kullanılacağı düşünülüyor. Apple'a yakınlığıyla bilinen kaynaklardan Digitimes, yeni iPad'in 12 inç ekran boyutuna sahil olacağı da dile getiriliyor. Apple'ın şu an için 11 inç ve 12,9 inçlik iPad Pro modellerini sattığını da dile getirmekte fayda vardır. Şirket tarafından üretilen iPad Pro adlı cihazların ekranında bir değişiklik yapıp yapmayacağı ise henüz bilinen durumlar arasında da değildir. Daha güçlü bir işlemci sistemiyle gelmesi beklenen tablette kamera performansının da daha iyi olacağı da bildirilen konular arasındadır. Tabletin diğer özellikleri hakkında henüz bilgi yoktur. 

2020 iPad Pro modelleri 3D sensörlerle mi gelecek?2020 iPad Pro modelleri 3D sensörlerle mi gelecek?

Yeni iPad modelleri ne zaman geliyor?

Apple'ın yeni gözdesi iPad modelleri birbirinden farklı kamera özelliklerine sahip olurken aynı zamanda tasarımsal olarak da oldukça güçlü özelliklerle karşımıza çıkacak. Apple'ın yeni tablet tasarımını bu yılın ilk çeyreğinde satışa sunulacağı söyleniyor olsa da tabletin çıkış tarihi Corona virüsü nedeniyle ertelenebilir. Digitimes'dan elde edilen bilgilere göre üretim ayda yaklaşık olarak 3 milyon adede ulaşacağı bildirildi. Cihazın fiyatına dair henüz bilgi olmasa da diğer modellerin fiyatlarına yakın olacağı düşünülüyor. 

 


iPad Pro yeni güncellemeyle oyun performansını maksimum düzeye çıkarıyor!iPad Pro yeni güncellemeyle oyun performansını maksimum düzeye çıkarıyor!
Apple'ın yeni iPad Pro'su 3D ToF kameralı olacak!Apple'ın yeni iPad Pro'su 3D ToF kameralı olacak!

PAYLAŞ