12 Gün Hediye Kampanyasının İlk Sürprizi - Haberler - indir.com

12 Gün Hediye Kampanyasının İlk Sürprizi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Apple'ın iOS kullanıcıları için düzenlediği 12 Gün Hediye kampanyası'nın ilk sürprizi belli oldu. İşte kampanyada kullanıcılara sunulan ilk sürpriz;

Yeni yılın yaklaşması ile birlikte her yıl Apple tarafından düzenlenen ''12 Gün Hediye'' kampanyasında iOS kullanıcılarının ücretsiz olarak oyun, uygulama, müzik ve video klipleri hediye olarak indirebileceklerini daha evvelden ''Apple'ın 12 Gün Hediye Kampanyası Başlıyor'' başlıklı haberimizde sizlere duyurmuştuk. İşte bugün ise Apple kampanya dahilinde kullanıcılara sunacağı ilk yeni yıl hediyesini duyurarak beklentilere bir son verdi.

26 Aralık-6 Ocak tarihleri arasında hediyeleri dağıtmaya başlayacak olan Apple, bugün beklenen günün aksine kullanıcılarına sürpriz yaparak 12 gün hediye uygulaması olan ''12 Days of Gifts'' üzerinden Lorde'nin Single albümünü ücretsiz olarak indirilebileceğini duyurdu.

Lorde'nin No Better adındaki müzik dosyası ile ikinci bir sürpriz olan Royals video klibini iPhone, iPod Touch ve iPad cihazınıza indirmek için gerekli olan 12 Days of Gifts uygulamasını buraya tıklayarak indirebilir ve ücretsiz olarak dağıtılan hediye içeriklerin tadını çıkartabilirsiniz.





PAYLAŞ