11.Nesil işlemcili Acer Swift 5 Türkiye'de satışta - Haberler - indir.com

11.Nesil işlemcili Acer Swift 5 Türkiye'de satışta

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-24 20:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bilgisayar pazarının önde gelen isimlerinden olan Acer’ın yeni Swift 5 modeli Türkiye’de satışa çıktı. Intel Evo platformu baz alan Swift 5, yeni Intel Iris X grafik işlemcisi ve 11. Nesil güçlü Intel Core işlemcileri ile dikkat çekiyor. Gün boyu kolay taşınabilirlik sağlamasına yönelik yenilikçi ve hafif bir tasarıma sahip olan yeni Swift 5 dizüstü bilgisayar modelleri Türkiye’de satışa çıktı. Swift 5’in sahip olduğu ince çerçeveler ile yüzde 90’a varan ekran gövde oranı sunarak geliyor. Özellikle taşınabilirliği ön planda tutan kullanıcılar için oldukça uygun olan Acer Swift 5 dizüstü bilgisayar modeli ince ve hafif yapıda gelirken, güç ve performanstan ise geride kalmıyor. Yüksek kaliteli magnezyum lityum ve magnezyum alüminyum alaşıma sahip olan kasası 14.95 mm inceliğe sahip olarak karşımıza çıkıyor.

Acer Swift 5 hafif tasarım ve güçlü performansı ile Türkiye’de

Acer tarafından yapılan next@acer etkinliği sona erdi. İşte tanıtılan yeni ürünlerAcer tarafından yapılan next@acer etkinliği sona erdi. İşte tanıtılan yeni ürünler

İçerisinde 11.nesil Intel Core işlemcisi barındıran modelde Intel Iris X grafik işlemcisi yer alırken yüksek hızlı 512 GB PCle SSD depolama birimi bulunuyor. Bu donanımlar cihazda 1 kg altında sunulmayı başarıyor. Türkiye’de satışa çıkan i5-1135G7 işlemcili yeni Swift 5 modelleri 8 GB LPDDRAX bellekler ile donatılarak geliyor. Tamamen metal kasada sis yeşili renginde gelen modelin altın renkli hatlara sahip olduğunu görüyoruz. Özel tasarım menteşe yapısına sahip olan ürün ekran açıkken şekilde klavye bölümünü yükseltebiliyor.

Bu sayede daha rahat bir yazım deneyimi sunan ve daha iyi bir ısı performansı sunan modelin 300 nit parlaklık değerinde 14 inç FHD IPS dokunmatik ekranı yer alıyor. sRGB renk gamında yüzde 100 orana sahip olan cihazın ince çerçeveleri ile yüzde 90 ekran gövde oranı bulunuyor. Yeni Swift 5 modelinde hızlı şarj özelliği bulunuyor ve bu sayede 30 dakika şarj ile 4 saat kullanım vadediyor. USB Type-C, Thunderbolt 4 ve USB 3.2 Gen 2 giriş bağlantılarına sahip olan model de çift bant Intel WiFi 6 ve Bluetooth 5.1 destekleri de bulunuyor. Fiyat noktasında 11.nesil Intel Core i5-1135G7 ve 9 GB olan model ülkemizde 9859 TL fiyatla satışta olacak. Core i7 ve 16 GB bellek olan versiyon ise Ocak 2021’de pazarda olacak.


Acer oyuncu ve dizüstü modellerinde pazar payını artırıyorAcer oyuncu ve dizüstü modellerinde pazar payını artırıyor
4K ekranlı Acer ConceptD7'nin Türkiye fiyatı netleşti4K ekranlı Acer ConceptD7'nin Türkiye fiyatı netleşti

PAYLAŞ