11 Tarayıcı Uzantısıyla Web tarayıcınızı uçuşa geçirin  1 - Haberler - indir.com

11 Tarayıcı Uzantısıyla Web tarayıcınızı uçuşa geçirin  1

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-09 15:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Liste

Web tarayıcılarındaki performans eğer sizin için problem yaratıyorsa bu 11 tarayıcı uzantısıyla web tarayıcınızı uçuşa geçirin  

Web tarayıcılarındaki performans eğer sizin için problem yaratıyorsa bu konuda uzantılardan destek alabilirsiniz. Tarayıcı hızlandırmak aynı zamanda verimliliğinizi artıracaktır.

En İyi Android İnternet Tarayıcıları 2019En İyi Android İnternet Tarayıcıları 2019

Dustman

Tarayıcınızdaki sekmeleri düzenleyerek üzerinde çalıştığınız sekmeye odaklanan Dustman'ın yardımıyla sitelerde daha hızlı gezinmek mümkün. Sistem kaynaklarını optimize eden Dustman, unutulmuş, etkin olmayan sekmeleri 20 dakika sonra kapatır. Ancak bir tıklamayla sayfaları geri açabilirsiniz. Dustman üstelik sabitlenmiş sekmeler veya sesli sayfaları kapsam dışı bırakmaktadır.

CrxMouse Gestures

Web'de gezinme sırasında fare hareketleri kullanmıyorsanız, bu konuda büyük bir şey kaybediyorsunuz. Klavye kullanmaya gerek kalmadan fare aracılığı ile ileriye ve geriye gidebilir, bağlantıları kopyalayabilir, yeni sekmeler açabilirsiniz.

Quick Tabs

Çok fazla sekme ile çalışan kişiler için ideal durumda olan Quick Tabs, klavye kısayol desteği de sağlıyor.

Super History & Cache Cleaner

Çerezleri, önbellekleri ve diğer geçici dosyaları tarayıcınızdan nasıl temizleyeceğinizi biliyor olabilirsiniz ancak Super History & Cache Cleaner bu işlemleri sizin için otomatik olarak gerçekleştirir. Böylece, bu işlemi hatırlamaya ve zaman ayırmaya gerek kalmadan yaptırabilirsiniz. Üstelik silinenler üzerinde tam kontrol sahibi olmanız da eklentinin avantajı.

Impulse Blocker

Web kullanımı sırasında Twitter, Netflix ve diğerleri sizi engelliyorsa, Impulse Blocker ile alternatif bir çözüm bulabilirsiniz. Hangi web sitelerinin engelleneceği kendinize göre düzenleyebilirsiniz.

Evernote Clipper

Web'de karşılaştığınız bilgileri kolayca kaydetmenize, düzenlemenize ve saklamanıza imkan tanıyan Evernote Clipper, tüm çevrimiçi deneyiminizi yükseltmenize ve yapılacaklar listenizi daha hızlı bir şekilde oluşturmanızı sağlar.

Infinity New Tab

Infinity New Tab ile yer imlerinize ve web uygulamalarınıza daha kolay erişebilirsiniz. Infinity New Tab; sayfanın tasarımını ve düzenini düzenlemenize imkan sağladığı gibi e-posta uyarıları, not defteri gibi pek çok aracı da bir arada sunar.

Clippings

Kopyala ve yapıştır çok fazla yapıyorsanız Clippings'i kuşkusuz çok kullanışlı bulacaksınız. Çok fazla kullandığınız metin kopyalarını kaydetmenizi ve yönetmenizi sağlayan eklenti sayesinde bu konuda büyük bir kolaylık yaşayacaksınız.

Bandwidth Hero

Tarayıcınızın yüklemesi gereken veri miktarını azaltan Bandwidth Hero, sayfadaki görüntülere odaklanır. Uygulama, sayfada görüntülenecek görüntüleri ekranda görünmeden önce sıkıştırır ve gezinmenizi hızlandırır.

Ghostery

Agresif bir şekilde sayfaya yerleştirilmiş reklamlar, web tarayıcınızı yavaşlatabilir. Ghostery ise bu içerikleri web sayfalarından çıkarır ve reklam verenlerin sizi aynı anda izlemesini önler. Bunun da ötesinde, performansı da yavaşlatabilecek karmaşık komut dosyalarını ortadan kaldırır.

LastPass

Tarayıcınızda kullanıcı adları, şifreleri, kredi kartı bilgileri ve daha fazlasını hatırlamak ve girmek için ne kadar zaman harcadığınızı düşündünüz mü? Diğer şifre yöneticileri olsa da tarayıcı da tam uyumlu bir şekilde çalışan eklenti sayesinde şifre hatırlama sorununu tamamen ortadan kaldırabilirsiniz. 

En Çok İndirilen Tarayıcı Uygulamaları


İlgili uygulamalar
Citus Data, Microsoft Tarafından Satın AlındıCitus Data, Microsoft Tarafından Satın Alındı
Kişisel bilgilerinin hala Facebook tarafından reklam verenler ile paylaşıldığını bilmeyen kullanıcılar varKişisel bilgilerinin hala Facebook tarafından reklam verenler ile paylaşıldığını bilmeyen kullanıcılar var
Saçma Domain'lerin fiyatlarını tahmin etme üzerine kurulu tarayıcı oyunuSaçma Domain'lerin fiyatlarını tahmin etme üzerine kurulu tarayıcı oyunu

PAYLAŞ