11 Kasım'da en çok indirim yapan markalar - Haberler - indir.com

11 Kasım'da en çok indirim yapan markalar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-11 10:03:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Kış aylarının gelmesi soğuk hava dışında alışveriş mevsiminin de geldiğinin bir göstergesi. Senelerdir giyilen montlar, kazaklar ve botlar yerini yavaş yavaş eskimeye bırakırken akıllara takılan en büyük sorulardan biri de yeni bir gardırop düzmenin maliyeti. Bildiğiniz gibi özellikle son senelerde gelen zamlarla birlikte artık basit bir kazak bile değerinin çok üstünde satılıyor. İşte bu noktada tüketicinin imdadına yetişen markaların tüketicileri için belirli dönemlere özel olarak sunduğu indirim kampanyaları oluyor. Çoğu zaman tüketiciyi destekleyen bu indirimler sayesinde normalde bir kazak yerine iki kazak satın alabiliyor. Markaların %50’ye kadar yaptığı bu indirimlerden çoğu zaman birçok kullanıcının haberi olmuyor. Bizde sizin için 11 Kasım tarihinde en çok indirim yapan markaların hangileri olduğunu araştırdık. 

%50’ye varan indirimler 

Markalar düzenledikleri özel indirim kampanyalarında genelde yüzde 30’luk bir oranda indirim yapsalar da bugüne özel olarak Collezione ve Avva gibi markalar tüketicinin karşısına yüzde 50 indirimle çıkıyor. Üstelik her giyim kategorisinde geçerli olan bu indirimler kazaklardan montlara kadar tüm sezonluk ürünlerde geçerli. Yeni sezon ürünlerini tüketicileriyle uygun fiyat garantisiyle buluşturan markalar arasında Boyner’de var. Ancak Boyner’ın kampanyası Collezione ve Avva’dan biraz daha farklı. 

Cadılar Bayramı İndirimlerinde satılan en popüler 10 oyunCadılar Bayramı İndirimlerinde satılan en popüler 10 oyun

Uykusuz gecelere hazır olun! Steam 3 indirim tarihini açıkladı!

“Kelebekli ürünler” kampanyasıyla yola çıkan Boyner belli ürünlerde yüzde 50 indirimle mağazalarının kapısını aralıyor. Kadın giyimden erkek giyime, unisex ürünlerinden çocuk giyime kadar kazak, mont, tayt ve spor ayakkabı ürünlerinde geçerli olan bu indirim sınırlı sayıda ürünlerle kısıtlı. Yani Boyner’den alışveriş yapacakların elini hızlı tutması gerekiyor. 

Bazı markalar ise mağaza indirimlerinin yanı sıra internet sayfalarından yapılacak olan online alışverişlere ekstra indirimler sunuyor. O markaların arasında yer alan markalardan olan Avva, tüketicilerine sunduğu indirimin yanı sıra online alışverişte de sepette %50 ek indirimle tüketicilerine merhaba diyor. 

Sepette ek indirim fırsatları sunan markalar 

Koton ve Defacto’da hem mağaza, hem de online alışveriş indirimiyle tüketicilerini selamlayan popüler markalardan. Neredeyse Türkiye’nin en çok tercih edilen iki markası olan bu markalardan tüketicisine en çok indirim sunan Defatco oldu. Yüzde elli indirimin yanı sıra sepette ek olarak %22 indirim daha sunan Defacto online alışverişte en karlı olan markalar arasında. 

Koton ise yüzde 30’luk bir genel indirimle karşımıza çıkıyor. Buna ek olarak sepette %12’lik bir indirimle tüketicilerine merhaba diyor. 11 Kasım tarihinde başlayan bu indirimlerin sadece üç gün boyunca devam edeceğini belirtmekte de fayda var. 


Rockstar Games GTA 5 indirimi ile tekrar fırsat sunuyorRockstar Games GTA 5 indirimi ile tekrar fırsat sunuyor
Redmi Note 8 Pro için hem sevindiren hem üzen haberRedmi Note 8 Pro için hem sevindiren hem üzen haber

PAYLAŞ