#10YearChallenge'a Samsung'da katıldı - Haberler - indir.com

#10YearChallenge'a Samsung'da katıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-21 09:25:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarının devleri arasında olan Samsung, “On sene öncesinden fotoğraf paylaşma” akımından geri kalmayarak, şirketin Hollanda ayağı olan, katlanabilen akıllı telefonu ile bu akıma ayak uydurdu.

Sizlerin de bildiği üzere son zamanlarda sosyal medya platformlarında yeni bir akım ortaya çıktı. Bu akıma ayak uyduran pek çok sosyal medya kullanıcısı, 10 sene önceye ait bir fotoğrafı kendi hesabında paylaşıyor.  Bu akımın adı ise 10 Year Challenge. Bu anlamda birçok ünlü, siyasetçi veya firma bu akıma dahil oldu. Bu dahil olanlar arasında ise şimdi akıllı telefon pazarının liderleri arasında olan Samsung yerini aldı.

Yeni akım 10 year challenge nedir? #10yearchallengeYeni akım 10 year challenge nedir? #10yearchallenge

Samsung katlanabilir akıllı telefon üzerinde çalışıyor

Samsung Galaxy M20 teknik özellikleri ortaya çıktı

Samsung Galaxy S’in #YearChallenge akımına ve bu akımla beraber aynı anda 10. Yılına girmesi de tamamen bir tesadüf değil. Zaten bende tesadüflere inanan birisi değilim. Akıllı telefon üreticisi firmanın katlanabilen akıllı telefonlar ile ilgilendiğinden sanırım duymayan kimse kalmadı.  Paylaşılan kare, kalın çerçeveye sahip bir dikdörtgen cihazlardan, tablet ve akıllı telefon arasında geçiş sağlayabildiğiniz cihazlara, ulaşmış olduğunuz noktayı size net bir şekilde gösteriyor. Ulaşmak üzere olduğumuz diye değiştirirsem sanırım daha doğru bir kullanım olmuş olacak.

Galaxy S10 tanıtımında bazı bilgilere ulaşılabilir

Samsung Galaxy Fold’un (Bu isim kesin olmamakla beraber,cihazın bu isimle gelmesi bekleniyor.) gerçek tasarımı hakkında ciddi anlamda bir ipucu sunmuyor. 20 Şubat’taki Samsung Galaxy S10 tanıtımında katlanan Samsung hakkında bazı yeni bilgiler öğrenme şansı belki yakalarız.


Yeni trend 10 year challenge'ı dünyaca ünlü teknoloji markalarına uyarladık!Yeni trend 10 year challenge'ı dünyaca ünlü teknoloji markalarına uyarladık!
10 Years Challenge Veri mi Topluyor?10 Years Challenge Veri mi Topluyor?

PAYLAŞ