10x yakınlaştırma yapabilen Motorola One Zoom özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

10x yakınlaştırma yapabilen Motorola One Zoom özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-06 15:34:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cihaz üretimi konusunda büyük şirketlere göre biraz daha geri planda kalan Motorola tarafından üretilen ve dört farklı kameraya sahip olan Motorola One Zoom, orijinal olarak 3x optik yakınlaştırma sunarken buna ek olarak cihazda bulunan diğer kameralardan da veri alarak 10x melez yakınlaştırma özelliği sunuyor. Lenova çatısı altında üretimine devam eden Motorola, yeni cep telefonları üreterek akıllı cihaz konusunda varlığını devam ettiriyor. IFA 2019 etkinliği kapsamında 10x melez yakınlaştırma özelliği sunan Motorola One Zoom adındaki akıllı cihaz tanıtıldı. Akıllı cep telefonu sektörü bildiğiniz üzere her geçen çok ciddi anlamda gelişim gösteriyor. Birbirinden farklı markalar kendi üretimini yaptıkları akıllı cep telefonları ile rekabetten pay çıkarmaya devam ediyorlar. 

10x yakınlaştırma özelliğine sahip Motorola One Zoom 

Motorola One Zoom'un teknik özellikleri sızdıMotorola One Zoom'un teknik özellikleri sızdı

 

IFA 2019 etkinliği kapsamında tanıtılan Motorola One Zoom'un en önemli özelliği 10x yakınlaştırma özelliğine sahip olmasıdır. Bunun yanı sıra aynı zamanda söz konusu bu cihaz, 6.4 inçlik OLED ekranı ile 2340x1080 piksel çözünürlük sunuyor. Cihazın üst kısmında U şeklinde çentik tasarımı ile ekran kasa oranı yüzde 85 civarındadır. Motorola One Zoom'un parmak izi okuyucusu ise cihazın ekranında yer almaktadır. Cihaızn arka kısmında dikdörtgen bir kamera yuvası bulunurken bunun yanı sıra arkada yer alan dört adet kamera ve flaşında hemen alt kısmında ise markanın logosu olan M harfi yer alıyor. Cihazın arka kısmında yer alan bu M logosu LED ışık yayıyor ve ön kısımda bulunan bildirim ışığının da yerine kullanılıyor. 

Cortex-A76 tabanlı 4 adet Kryo 460 ve Cortex-A55 tabanlı 4 adet Kryo 460 çekirdeğinden meydana getirilen Snapdragon 675 yonga setinden güç alan Motorola One Zoom, gerek tasarımı gerek özellikleri itibariyle kullanıcıların beğenisini kazanacak içeriklere sahiptir. Bu güçlü akıllı cihazda 4GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi bulunuyor. Bu da kullanıcıların geniş bir alana sahip olmalarını sağlayacaktır. 4000mAh kapasiteli batarya 15W hızlı şarj ile tasarlanan Motorola One Zoom kullanım açısından da oldukça fonksiyonel içeriklere sahiptir. Cihazda yer alan kamera sistemini incelediğimiz zaman karşımıza 48MP çözünürlüğünde f.1/7 aralıklı ana kamera OIS çıkıyor. 4 pikseli bir araya getirerek 12 MP çözünürlüğünde daha kaliteli resimler elde etmeniz mümkün hale getirilmiştir. 

Bu kameraların yanı sıra aynı zamanda telefoto lensli 8 MP çözünürlüğündeki sensör 3x optik yakınlaştırma yaparak çok daha ciddi fotoğraflar elde etmenizi sağlayacaktır. Bunun yanı sıra aynı zamanda mevcut kameraların verileri de alınarak yazılım destekli olarak 10x seviyesine kadar yakınlaştırma yapılacaktır. Derinlik kamerası 5 MP olurken ultra geniş açılı kamera ise 16 MP çözünürlük özelliğine sahiptir. Bunun yanı sıra aynı zamanda 25 MP çözünürlüğünde ön kamera da yine arka kamerada olduğu gibi piksel birleştirme özelliğine sahiptir. Bu sayede çok daha kaliteli fotoğraflar elde etmeniz sağlanıyor. Motorola One Zoom adlı akıllı cihaz 429 Euro olarak yarın itibariyle Avrupa'da satışa sunulacak. 

 



PAYLAŞ