10x Optik Zoom Kamera, Akıllı Cihazlar İçin Hazır - Haberler - indir.com

10x Optik Zoom Kamera, Akıllı Cihazlar İçin Hazır

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-26 08:45:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devlerinin yanı sıra yerini almayı başaran alternatif akıllı cihaz üreticisi Oppo, gündemi sallayan 10x Optik Zoom kamerası ile akıllı cihazlarda çığır açmayı başarıyor. Daha şimdiden gözleri üzerine toplamayı başaran 10x Optik Zoom kamera akıllı cihazlarda yerini almak için sabırsızlanıyor. Tüm çalışmaların sonucunda nihayet akıllı cihazlarda yerini almaya hazır olan bu eşsiz kamera sayesinde kusursuz fotoğraflar çekmek artık çok daha kolay olacak. Teknoloji devleri olan Samsung, Apple, Xiaomi ve Huawei gibi markaların yanı sıra adından 10x Optik Zoom kamera seçeneği ile adından söz ettirmeyi başaran Oppo kamerayı akıllı cihazlar için hazır hale getirdi. 

10x Optik Zoom Kamera Devrim Yaratmaya Hazır

Oppe tarafından hazırlanan 10x Optik Zoom kamera çeşitli katılımcıların yer aldığı büyük bir sunumda tanıtıldı. Ticari ürünlerde kusursuz kullanım sunmaya tamamen hazır olan kamera ile eşsiz ürünler ortaya çıkaracaksınız. Etkinliğe katılan gazetecilerin kullanılmasına izin verilen 10x Optik Zoom kamera üç boyutlu görüntüler elde etmek üzere tasarlanan bir sistem üzerine oturtuldu. Sistemin kötü yanlarından biri olarak düşündüğümüz özellik ise, 10x Optik Zoom kamera ile çekilen fotoğrafların şimdilik akıllı kullanılan akıllı cihaz dışında görüntülenemiyor olmasıdır. Yakın zamanda bunun da bununda ortadan kaldırılması bekleniyor.

Dünyanın en büyük akıllı telefon markalarından birisi olan OPPO, Türkiye'deDünyanın en büyük akıllı telefon markalarından birisi olan OPPO, Türkiye'de

Buna rağmen Oppo'nun yaptığı açıklamaya bakılacak olursa üç boyutlu çekim gücüne sahip olan kameranın akıllı cihazlarda kullanılması ile kusursuz zoom özelliğinden faydalanmak son derece etkileyici olacak. Geçtiğimiz yıllarda hayal dahi edilemeyen fakat muazzam büyüklükteki zumlama seçeneği ile tasarlanan teknoloji, Oppo'nun periskop teknolojisi ile birleştiği taktirde akıllı cihazlarda devrim yaratacağa benziyor. Hazırlıkların tamamlanması ile akıllı cihazlarda yerini alacak olan 10x Optik Zoom Kamera ile kusursuz yakınlaştırma seçeneğinden faydalanacaksınız. Geçtiğimiz günlerde Teknoloji devi Samsung tarafından satın aldığı söylenen Corephotonics şirketi ile Oppo'nun iş birliği sayesinde üretilen kamera sistemi şimdiden meraklandırmaya başladı. 

Şimdilik piyasaya ne zaman gireceği kesin olmayan optik zum kameranın 2019'un ikini çeyreğinde hayatımıza girmesi bekleniyor. Buna rağmen 10x Optik Zoom Kamera'nın nerede satılacağı ve teknik özelliğinin neler olduğu hakkında detaylı bilgi sunulmamaktadır. Oppo şu an için akıllı cihaz satışlarını Güneydoğu Asya'da gerçekleştiriyor. Fakat gelişim göstermesi halinde hakimiyet alanını genişleten Oppo, Avrupa pazarında da satış yapmaya başladı. Şimdilik İngiltere, İspanya, Hollanda, İtalya, Polonya ve Türkiye gibi ülkelerde satış yapan Oppo, gelecek zamanda satışların istenilen düzeye ulaşması halinde ABD pazarında da yer almaya hazır hale gelecek. 

Oppo’nun 10x Optik Zoom Kamerası akıllı cihazlarda üç kamera şeklinde gözüküyor. Ana kamera olan 48 megapiksel ve bununla beraber 120 derece ultra geniş açılı lens (16 mm) ve telefoto lens (160 mm) sistemi üzerine tasarlanmıştır. Periskop özelliklerine dayanarak tasarlanan bu eşsiz zoom kamera kusursuz görüntü sunmak adına optik görüntü sabitleme sistemi doğrultusunda hizmet veriyor. Şimdiden ilgi odağı olmayı başaran bu kamera sisteminin akıllı cihazlarda oldukça büyük başarılar elde edeceğe benziyor. 


Oppo artık Türkiye'de!Oppo artık Türkiye'de!
Oppo, 10x kayıpsız zoom'a sahip telefonunu tanıtacakOppo, 10x kayıpsız zoom'a sahip telefonunu tanıtacak

PAYLAŞ