108 MP kameralı Xiaomi amiral gemisi Mi CC9 Pro tanıtıldı! - Haberler - indir.com

108 MP kameralı Xiaomi amiral gemisi Mi CC9 Pro tanıtıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-05 21:34:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Xiaomi’nin merakla beklenen Mi CC9 Pro’yu tanıtacağı etkinlik bugün düzenlendi. Resmi olarak tanıtılan cihazın teknik detayları ve fiyat etiketi belli oldukça İşte karşınızda Mi CC9 Pro; 

108 Megapiksel çözünürlüğe sahip kamerasıyla adından büyük bir merakla söz ettiren Mi CC9 Pro arka panelinde beşli kamera kurulumuna sahip. Bu açıdan rakiplerini geride bırakan cihazın tasarımının da oldukça etkileyici olduğunu belirtelim. Doğadan esinlenilen üç farklı renk seçeneğiyle kendi segmentindeki cihazlara kafa tutan Mi CC9 Pro güçlü batarya kapasitesiyle de oldukça etkileyici. 

Xiaomi Redmi Note 8 ailesine yeni oyuncu: Redmi Note 8TXiaomi Redmi Note 8 ailesine yeni oyuncu: Redmi Note 8T

Xioami Mi CC9 Pro özellikleri ve fiyatı

6.47 inçlik ekrana sahip olan Mi CC9 Pro Full HD+ AMOLED ekran teknolojisine sahip. Yüksek performansa dayalı üretilen cihaz gücünü Qualcomm’un Snapdragon 730G işlemci yongasından alıyor. 8nm fabrikasyon süreciyle geliştirilen Andreno 618 GPU’yu barındıran bu işlemcinin X15 LTE modemi de bünyesinde barındığını hatırlatmakta fayda var. Grafik açısından kullanıcılara son derece başarılı bir performans sunan Mi CC9 Pro aynı zamanda oyunseverlerin de yüzünü güldürecek. 

Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro için tüm teknik detaylar sızdırıldı

6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama kapasitesine sahip olan iki farklı versiyonla pazara giriş yapan Xiaomi Mi CC9 Pro pil ömrüyle de oldukça etkileyici. Dayanıklı pili ve 5.260 mAh’lık batarya kapasitesinin yanı sıra 30W’luk hızlı şarj desteğine sahip olan Mi CC9 Pro’un bataryanın tamamın şarj edilmesi yaklaşık 65 dakika sürüyor. Bu açıdan rakiplerinden bir adım öne çıkan Mi CC9 Pro’nun en dikkat çekici bir diğer özelliği ise kamera sistemleri. 

Pazara oldukça iddialı bir kamera teknolojisiyle giriş yapan Mi CC9 Pro Samsung’un ISOCELL Bright HMX sensörünü kullanıyor. Arka panelindeki beşli kamera sistemiyle segmentine yenilik kazandıran Mi CC9 Pro’nun ana kamerası f/1.7 diyafram açıklığına ve 108 Megapiksel çözünürlüğe sahip. Ana kameranın hemen altında ise 12 Megapiksel çözünürlüğe ve 5 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan OIS destekli telefo kamera bulunuyor. 20 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan f/2.2 diyafram aralığına sahip bir ultra geniş açılı kamera ve f/1.4 diyafram açıklığına sahip olan makro kamerayla güçlendirilen Mi CC9 Pro ön ekranında ise ikili kamera kurulumu bulunmakta. Ön ekranında 32 Megapiksel çözünürlüklü ana kamera ve f/2.2 diyafram açıklığına sahip olan 2 Megapiksel’lik sensör bulunduran telefon kamera sistemlerinde yapay zekaya desteğine de sahip. 

Xiaomi Mi CC9 ve Düşük Bütçeli Mi CC9e Geliyor

Yüksek çözünürlüğe sahip kamerası sayesinde 4K video çekebilme yeteneğine sahip olan Mi CC9 gelişmiş gece moduyla da oldukça iddialı. 5X optik zoom, 10X hibrit zoom ve 50X dijital zoom yeteneklerine de sahip olan modelin Dx0Mark puanı ise 121. 

2019’un en iddialı fiyat performans ürünü olan Xiaomi Mi CC9 Pro beyaz, siyah ve yeşil olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile alıcılarının karşısına çıkıyor. Mi CC9 Pro'nun 6 GB RAM ve 123 GB dahili depolama kapasitesine sahip olan versiyonu için belirlenen fiyat etiketi 400 dolardan, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama desteği sunan modeli 440 dolardan satışa çıkacak. Bunun yanı sıra ailenin en yüksek özelliklere sahip olan ve 8P lensle gelen Premium Edition modeli için belirlenen fiyat etiketi ise 500 dolar 


108 Megapiksel kameraya sahip olan ilk telefon Xiaomi Mi Note 10 olacak108 Megapiksel kameraya sahip olan ilk telefon Xiaomi Mi Note 10 olacak
Xiaomi Mi Note 10 çıkış tarihi belli olduXiaomi Mi Note 10 çıkış tarihi belli oldu

PAYLAŞ