108 Megapiksel kamerasıyla dikkatleri üzerine toplayan Nokia 9.3 PureWiew hakkında yeni sızıntılar - Haberler - indir.com

108 Megapiksel kamerasıyla dikkatleri üzerine toplayan Nokia 9.3 PureWiew hakkında yeni sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-11 13:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Nokia modeller ile piyasada dikkat çekmeye devam eden HMD Global, üç yeni akıllı telefon modelini kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Daha öncesinde de ortaya çıkanlara göre bu yılın üçüncü çeyreğinde satışa sunulacağı belirtilen Nokia 9.3 PureView modelinin bu yılın dördüncü çeyreğinde piyasaya sunulacağı iddia ediliyor. Kaynaklardan gelen detaylara göre HMD Global şirketi Nokia 9.3 PuewView, Nokia 7.3 5G ve Nokia 6.3 modellerini pazara sunacak. COVID-19 salgınından ötürü telefonların piyasaya çıkışında gecikmeler yaşanabileceği ifade ediliyor. Amiral gemisi bir akıllı telefon olacak olan 9.3 PuewView modelinin 120 Hz ekranı ile beraber Qualcomm Snapdragon 865 gibi işlemci detayları ile gelmesi bekleniyor.

108 megapiksel kameralı Nokia 9 geliyor

Nokia 5G teknolojisinde hız rekoru kırdıNokia 5G teknolojisinde hız rekoru kırdı

Snapdragon 700 işlemcisinden gücünü alacak olan 5G destekli Nokia 7.3 modelinin de yolda olduğu belirtiliyor. Nokia 6.3’ün ise Snapdragon 730 yada Snapdragon 675 işlemciler ile geleceği iddia ediliyor. Bu modelde dörtlü kamera sisteminin yer alması yüksek ihtimal bekleniyor. Bu modellerin Nokia 9 PureView, Nokia 7.2 ve Nokia 6.2 modellerinin yerini alacağı da muhtemel olarak bekleniyor. 108 megapiksel ana kameraya sahip olacağı belirtilen telefonun saniyede 30 kare 8K video kaydı da yapabileceği söyleniyor. 8K video noktasında üst düzey performans sergilemesi için çalışmalar gerçekleştirdiğini söyleyen şirket, ZEISS imzalı özel efektlere de sahip olacağı söyleniyor.

Henüz bunlar tam olarak belli olmazken, cihazın gece performansı ve fiyat etiketi de merak ediliyor.


Nokia katlanabilir ekranlı telefon projesini rafa kaldırdıNokia katlanabilir ekranlı telefon projesini rafa kaldırdı
Nokia 5310 XpressMusic'in yenilenmiş versiyonu geliyorNokia 5310 XpressMusic'in yenilenmiş versiyonu geliyor

PAYLAŞ