108 megapiksel kameralı Xiaomi Mi CC9 Pro’nun fiyatı açıklandı - Haberler - indir.com

108 megapiksel kameralı Xiaomi Mi CC9 Pro’nun fiyatı açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-21 13:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin Mi CC9 ve Mi CC9e modellerinin üzerine gelecek olan Xiaomi Mi CC9 Pro modeli için beklenen fiyat detayı ortaya çıktı. Uzun süredir gelmesi beklenen bu model için yapılan sızıntıya göre modeli yaklaşık olarak 367 dolar gibi bir fiyat etiketiyle çıkış yapması bekleniyor. Bu rakam ile ne çok pahalı ne de çok ucuz bir etikete sahip olacakken, geniş bir kitle tarafından bu cihazın tercih edilmesi bekleniyor. Tasarım anlamında sızdırılan bazı görsellere göre bilgi sahibi olurken, cihaz donanım özellikleri ile de ön plana çıkıyor. Bu noktada işlemci gücü olarak bu modelde Snapdragon 730G’nin yer alması bekleniyor.

Xiaomi Mi CC9 Pro Hakkında Yeni Detaylar

Xiaomi MIUI 11 Güncellemesi GeliyorXiaomi MIUI 11 Güncellemesi Geliyor

Kamerası ile ön plana çıkması beklenen bu modelin Samsung’un 108 megapiksellik bir ana kamerasını kullanması bekleniyor. Ayrıca bu kameraya ek olarak arka yüzeyde 13 megapiksel geniş açı ve 8 megapiksellik telefoto lensleri göreceğiz. NFC desteğinin de olacağı bu model 20W hızlı şarj destekli olurken 4000 mAh’lik bir pille geliyor. Çentikli bir tasarıma sahip olan bu modelin çentik tarafında ise 32 megapiksellik selfie kamerası bulunuyor. 6.4 inçlik Full HD+ AMOLED bir ekranın bulunduğu modelin parmak izi sensörü ise ekrana entegre edilmiş olarak gelecek. Kutu içinden Android 10 ile çıkış yapacak olan modelin 6 GB RAM+128 GB depolama bellek kapasitelerine sahip olması bekleniyor.

Çok yakında tanıtılması beklenen bu modelin büyük bir ihtimalle Türkiye’de farklı bir isim ile satışa çıkması bekleniyor. Gerek tasarımı gerekse, donanım özellikleri ile ön plana çıkacak olan Xiaomi Mi CC9 Pro modelinin nitekim ülkemizde de uygun fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Cihazın tanıtımı ile beraber daha fazla detaylı bilgisine erişeceğiz.


Türkiye’de satılacak yepyeni Xiaomi Redmi telefonlar ve fiyatları!Türkiye’de satılacak yepyeni Xiaomi Redmi telefonlar ve fiyatları!
Xiaomi Redmi Note 8 Pro paylaşımıyla pil ömrü iddiasını gösterdiXiaomi Redmi Note 8 Pro paylaşımıyla pil ömrü iddiasını gösterdi

PAYLAŞ