105 TL Değerindeki Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz - Haberler - indir.com

105 TL Değerindeki Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-17 16:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Yılın ilk gününden bugüne kadar oyun sektöründe oldukça hareketli günler geçiriyoruz. Yeni oyunlar çıkıyor, mevcut oyunlar güncelleniyor ya da bazı oyunların belirli bir süreliğine ücretsiz olması ile karşı karşıya geliyoruz. Elbette ki oyuncular bu durumdan son derece memnunlar. Geçtiğimiz günlerde en çok dikkat çeken spor ve yarış oyunları kategorisinde yer alan Steep, oyunu da yapılan kampanya kapsamında 22 Mayıs tarihine kadar oyunculara ücretsiz olarak sunulacak. Oyun kütüphanenizi zenginleştirmek ve arklı türde tasarlanan bir oyun ile vakit geçirmek isterseniz sizde Steep oyununda yer alabilirsiniz. Burada farklı seviyelerde farklı aksiyon deneyimleri yaşayacaksınız. Oyun kütüphanenizi zenginleştirmek adına oldukça kaliteli bir oyun olan Steep, artık ücretsiz olarak sunuluyor. 

Belli bir dönemin en dikkat çeken oyunlarından biri olarak birçok kişinin tercih ettiği oyunlar arasında yer alan Steep, artık ücretsiz olarak sizin olmayı bekliyor. Oyun sektörünün başarılı oyun geliştirici şirketlerinden Ubisoft tarafından geliştirilen Steep oyunu, kısa bir süreliğine PC'ler için olan versiyonu ücretsiz olarak sunuyor. Bilgisayarınızı oyun oynamak için değerlendiriyorsanız ve farklı türden oyunlar ile vakit geçirmek isterseniz sizde Steep oyununa sahip olabilirsiniz. Söz konusu Steep oyununun ücretsiz olarak sunulma kampanyası şirketin Uplay platformuna özel olarak düzenliyor. 

Steep oyunu nedir, nasıl oynanır?

Spor ve yarış oyunları temasında geliştirilen Steep oyunu bilgisayarlarınızda kusursuz bir aksiyonun peşinden gitmenizi sağlayacaktır. 2016 yılında oyuncuların beğenisine sunulan Steep oyunu, açık dünya spor oyunu olarak tasarlanmıştır. Spor oyunlarından kayak, snowboard ve buna benzer kış sporlarının yanı sıra aynı zamanda yamaç paraşütü ve wingsuit uçuşu gibi bol aksiyonlu oyunları seven oyuncular için son derece heyecan verici bir oyun ile karşı karşıyasınız. Steep oyunu aksiyonu farklı konumlarda yaşamak adına sizleri Alpler’e ve Alaska’nın soğuk yamaçlarına götürüyor. Spor oyunlarının sunduğu aksiyonu her an her yerde yaşamak için ücret ödemenize gerek yok. Steep oyunu şu an itibariyle tamamen ücretsiz olarak sunuluyor ve bilgisayarlarınıza indirerek ücretsiz oynamanızı sağlıyor. Kendi oyun dünyanızı genişletmek için sizde Steep oyununun aksiyonuna dahil olabilirsiniz. 

Geliştirdiği günden bugüne oyuncular tarafından olumlu yorumlar almayı başaran Steep oyunu, hem grafikleri hem de birbirinden farklı bölümleri ile heyecan verici bir deneyim sunmayı başarıyor. Bilgisayarınızda sıkılmadan vakit geçirmek için sizde Steep oyununa sahip olabilirsiniz. Son derece heyecan verici bölümler üzerine kurulan Steep dünyasında kusursuz bir deneyim yaşayacaksınız. Özellikleri ve sunduğu seçenekler ile oyuncuların dikkatini çekmeyi başara Steep, artık tamamen ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Halihazırda Steam üzerinden satışta olan oyunun fiyatı ise 105 TL'dir. Oyun takip ediyor ve ücret ödemeden sahip olmak istiyorsanız daha fazla beklemenize gerek yoktur. Çünkü Steep macerası artık tamamen ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Söz konusu oyunun kampanyası 22 Mayıs tarihine kadar sürecek. Oyuna sahip olmak istiyorsanız tarihi kaçırmadan hemen kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Artık Steep ile Alp Dağlarında çılgınca bir maceraya gireceksiniz. 





PAYLAŞ