10000 mAh kapasiteli Xiaomi Black Shark powerbank tanıtıldı - Haberler - indir.com

10000 mAh kapasiteli Xiaomi Black Shark powerbank tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-02 17:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin oyun odaklı olan alt markası Black Shark, sadece telefon değil başka oyun odaklı ürünler de sunmaya başlıyor. Şimdi ise markanın oyuncu tasarımına sahip olan yeni 10.000 mAh’lik powerbank modeli tanıtıldı. Akıllı telefon pazarında birçok çeşitli ürünlere sahip olan Xiaomi, alt markası ile trendlere uymaya devam ediyor. Oyuncu odaklı ürünlerini Black Shark adı altında sunan Xiaomi, bu yeni 10.000’lik powerbank modelini de yine oyuncu tasarımına uygun olarak sunuyor. Black Shark adı altında oyuncu tasarımları ve buna uygun ürünler sunan şirket bu anlayışını yeni powerbank modeli için de gerçekleştiriyor.

Oyuncu Temalı Powerbank

5G destekleyen Xiaomi Redmi K30 detayları ile heyecan yarattı5G destekleyen Xiaomi Redmi K30 detayları ile heyecan yarattı

Bu yeni Powerbank modeli metal ve kauçuk bir yapı ile geliyor ve dış tasarımda yeşil bir tema kullanılıyor. Orta kısımda yeşil LED şerit üzerinde pil durumu gösteren bu modelin tasarımı şirketin akıllı telefonunda yer alan tasarım çizgilerine sahip durumda. Black Shark powerbank cihazının önemli özelliklerinden birisi ise 18W hızlı şarj desteği oluyor. Çift yönlü şarj desteğine sahip olan bu powerbank modeli aynı anda şarj olabilirken, başka telefonları da şarj edebiliyor. Ayrıca yakın zamanda tanıtılan telefon modeli Black Shark 2 Pro modeli, şirketin ifade ettiğine göre bu powerbank ile beraber 30 dakikalık sürede yüzde 47 seviyesinde şarj olabiliyor.

Dahili güvelik özelliğine sahip olan bu powerbank modeli aşırı ısınma ve elektrik dalgalanması gibi durumlara korumalı olarak geliyor. Yeni Black Shark 10000 mAh bu powerbank modeli 16 dolar fiyat etiketine sahip durumda.


Xiaomi Mi 9T Pro Türkiye'de satışa sunulacak mı?Xiaomi Mi 9T Pro Türkiye'de satışa sunulacak mı?
En ucuz 5G özellikli akıllı telefon Xiaomi Mi 9 olacakEn ucuz 5G özellikli akıllı telefon Xiaomi Mi 9 olacak

PAYLAŞ