100 milyon oyuncuya ulaşan Hearthstone'da ücretsiz paketler dağıtılacak - Haberler - indir.com

100 milyon oyuncuya ulaşan Hearthstone'da ücretsiz paketler dağıtılacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-07 11:21:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Çok oyunculu, online kart oyunları arasında en popülerlerden birisi olan Hearthstone, bu alanda oldukça iddialı. Hearthstone için yapılan son açıklamada oyunun 100 milyon oyuncu çıtasına eriştiği belirtilirken 100 milyon oyuncuya özel olarak oyun içi kutlamaların yapılacağı ifade edildi. Bu durum ise en çok Hearthstone oyuncularını sevindirecek. Zira Hearthstone açıklamalarına göre oyun içinde 100 milyon oyuncuya özel olarak kart paketi dağıtılacak.

Son günlerde sevilerek oynanan 15 iOS oyunu

Dijital Kart Oyunu Hearthstone Android için Yayınlandı!Dijital Kart Oyunu Hearthstone Android için Yayınlandı!

Hearthstone ücretsiz kart paketi nasıl alınacak?

Resmi açıklamalara göre Perşembe günü saat 6:00 ile 12: 00 saatleri arasında Hearthstone'a giriş yapan kullanıcılar ücretsiz olarak Boomsday paketleri alabilecek. Bonus altın isteyen kişiler için ise bazı görevleri yerine getirmesi gerekecek.

Blizzard açıklamasına göre dostluk mücadelesi olarak adlandırılacak görevlerde, kazananlar 100’er altın ile ödüllendirilecek. Üstelik 500 altına kadar arttırılabilecek ödüller için kişiler 5 kere yarışma şansına sahip olacak.

Hearthstone hareketlenebilir

Hearthstone için yapılan bu açıklamalarda herhangi bir şart olmaksızın tüm kullanıcılara paketin dağıtılacağının belirtilmesi, oyun için daha fazla dikkat çekti. Bu bakımdan ödül almak isteyen kullanıcılar ile birlikte daha fazla kişinin oyuna dahil olması ve anlık oyuncu sayısında da yüksek rakamlara ulaşılması bekleniyor.

Dijital Kart Oyunu Hearthstone Resmi Olarak Yayınlandı




Hearthstone: Heroes of Warcraft Artık Telefonlarda!Hearthstone: Heroes of Warcraft Artık Telefonlarda!
Hearthstone'un Yeni Macerası Ortaya ÇıktıHearthstone'un Yeni Macerası Ortaya Çıktı

Hearthstone:Heroes of Warcraft Oynanış Videosu


PAYLAŞ