10 sürükleyici mobil araba oyunu - Haberler - indir.com

10 sürükleyici mobil araba oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-18 18:33:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Oyun dünyasının şüphesiz en sevilen oyun kategorilerinden biri yarış oyunları ya da otomobillerin içinde yer olduğu oyunlar. Boş vakitlerinizde kafanızı dağıtmak adına tercih edebileceğiniz Traffic Rider ve benzeri oyunları sizin için derledik. Söz konusu bu oyunlar ile beraber otobüste, metroda, vapurda ya da herhangi bir boş vaktinizde zamanın hızlı geçmesini sağlayabilirsiniz. 

Araç kullanma odaklı oyunlar

Traffic Rider

Yapımcılığını Soner Kara'nın üstlendiği Traffic Rider oyunu akıllı cihazınızda 82 MB'lik bir alan kaplıyor. Sonsuz yarış teması ile dikkatleri üzerine toplayan ve araba sürme oyunları arasında adeta başı çeken Traffic Rider oyunu kariyer modu ile beraber oldukça heyecanlı bir dünya sunuyor. Hem grafiksel açıdan hem de zengin özellikleri ile oyuncuların beklentilerini karşılayan Traffic Rider ile akıllı cihazınızı her zamankinden daha donanımlı hale getirebilirsiniz. 

Android için Traffic Rider indir I iOS için Traffic Rider indir

Traffic Racer

Yine yapımcılığını Soner Kara'nın üstlendiği Traffic Racer oyunu ise akıllı cihazınızda 53 MB2lik bir alan kaplıyor. Bu sefer ki heyecan verici araba yarışı oyununda ise amacınız, trafik esnasında olabildiğince hızlı giderek bitiş noktasına kaza yapmadan ulaşmaya çalışmaktır. Yarış esnasında kazandığınız paralar ile sahip olduğunuz aracınızı yenileyebilir, güçlendirebilir ve çok daha kaliteli bir şekilde yarışa geri dönebilirsiniz.

Android için Traffic Racer indir I iOS için Traffic Racer indir

Moto Traffic Race 2: Multiplayer

Akıllı cihazınızda heyecan verici bir yarış deneyimi yaşamak için tercih edebileceğiniz bir diğer oyun ise Moto Traffic Race 2. Moto Traffic Race 2 oyununu diğerlerinden ayıran en önemli özellik ise yarışa motorlar ile dahil oluyor olmanızdır. Yarışları kazandığınız sürece motorunuzu yenileyebilir ve çok daha güçlü pozisyona getirebilirsiniz. 

Android için Moto Traffic Race 2 indir I iOS için Moto Traffic Race 2 indir

Dr. Driving

Yapımcılığını SUD Inc. stüdyosu yapan Dr. Drive mobil oyunu akıllı cihazınızda 11 MB'lik bir alan kaplayacak. Dr. Park oyununun yapımcıları tarafından geliştirilen Dr. Drive, aynı oyun sistemine trafiğe karışma özelliğini de ekliyor. Bu sayede son derece gerçekçi bir araba sürme simülasyonu içerisinde yer alıyorsunuz.

Android için Dr Driving indir I iOS için Dr Driving indir

Dr. Driving 2

Dr.Driving, oyununun devamı niteliğinde geliştirilen Dr.Driving 2 oyunu birinci oyunun daha da gelişmiş versiyonu olup oyuncuların çok daha dinamik bir mücadeleye dahil olmalarını sağlıyor. Son derece gerçekçi bir macera içerisinde yer alacağınız Dr.Driving 2 ile çılgın bir maceraya hazır olun. 

Android için Dr Driving 2 indir I iOS için Dr Driving 2 indir

Dr. Parking 4

Yine yapımcılığı SUD Inc. tarafından yapılan Dr. Parking 4 oyununda da yarışın en eşsiz hali ile karşı karşıya geleceksiniz. Dr. Parking oyunun gelmiş geçmiş en iyi hali olarak karşımıza çıkan Dr. Parking 4 oyununda eşsiz bir simülasyon deneyimi yaşayacaksınız. Son derece zorlayıcı oyun dünyası ve çok oyunculu gerçek zamanlı park etme özelliği ile oyuncuların sıkılmadan vakit geçirmesini sağlayan Dr. Parking dünyasında özgün stratejiler doğrultusunda hareket edeceksiniz. 

Android için Dr. Parking 4 indir I iOS için Dr. Parking 4 indir

Racing Limits

SBK Games tarafından geliştirilen Racing Limits oyunu akıllı cep telefonunuzda 58 MB'lik bir alan kaplayacak. Sonsuz arcade dünyasında tipik bir yarış oyunu deneyimi yaşamak için sahip olacağınız en iyi alternatiflerden biri olarak karşımıza çıkan Racing Limits ile akıllı cihazınızda eğlenceli vakit geçirmeye hazır olun. 

Android için Racing Limits indir I iOS için Racing Limits indir

 





PAYLAŞ