10 GB RAM'li ZTE Nubia Red Magic Avrupa'da Sunuluyor - Haberler - indir.com

10 GB RAM'li ZTE Nubia Red Magic Avrupa'da Sunuluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-12 14:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz ay ile beraber Çin’de resmi olarak duyurulan Nubia Red Magic Mars modeli şimdi İngiltere ve Avrupa pazarında satışa çıkmaya hazırlanıyor. ZTE’nin oldukça iddialı olduğu bu yeni Nubia Red Magic Mars modeli Çin’de tanıtılmasının ardından oldukça ilgi görmüş ve beğenilen bir model olmuştu. ZTE ise bu modelini Avrupa ve İngiltere pazarına sunacağını duyurdu. Ayrıca konu hakkında bir internet sitesi oluşturarak e-posta ile bilgilendirmek için model satışa çıktığında bildirim alacağınız bir sistem kurdu. Oyuncu özellikleri ile ön plana çıkan model oyunculara yönelik tasarlanmış olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle donanım kadar tasarımı ile de bir hayli öne çıkan bu model donanım tarafında neler sunuyor gelin bakalım.

ZTE Nubia Red Magic Mars Detayları

Modele baktığımız zaman cihazda 6 inçlik 1080 x 2160 piksel çözünürlüğünde 18:9 bir ekran görüyoruz. %73 gibi bir ekran gövde oranına sahip olan model LTPS IPS LCD panel ile geliyor. İşlemci tarafında Qualcomm’un Snapdragon 845 işlemcisine sahip olan model bu noktada 64 GB dahili depolama ve 6 GB RAM ile beraber 128 GB dahili depolama ve 8 GB RAM versiyonu haricinde 256 GB dahili depolama ve 10 GB RAM olarak 3 farklı versiyon ile karşımıza geliyor.

Yeni Oyuncu Telefonu: Nubia Red Magic 2Yeni Oyuncu Telefonu: Nubia Red Magic 2

Güçlü özellikler ile karşımıza çıkan bu model etkileyici tasarımı ile oyuncu telefonu arayan kullanıcılar için iyi bir model diyebiliriz. ZTE’nin bu yeni Nubia Red Magic Mars akıllı telefonu için oluşturmuş olduğu interet sitesine göre modelin yakın bir zamanda İngiltere pazarı ile beraber Avrupa’da satışta sürmesi bekleniyor. Modellerin bu Avrupa sürümlerinin Çin sürümlerine göre bir farkı olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor. Bakalım cihaz Avrupa’da ilgi görecek mi göreceğiz.  


Nubia X'den Yeni Bir Rekor GeldiNubia X'den Yeni Bir Rekor Geldi
10 GB RAM'li Nubia Magic 2 Tanıtıldı10 GB RAM'li Nubia Magic 2 Tanıtıldı
10 GB RAM'li Nubia Red Magic Mars Tanıtıldı10 GB RAM'li Nubia Red Magic Mars Tanıtıldı

PAYLAŞ