10 GB RAM'li OnePlus 6T Tanıtıldı - Haberler - indir.com

10 GB RAM'li OnePlus 6T Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-11 17:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çin’in popüler markası OnePlus’un son amiral gemisi modeli olan OnePlus 6T için yenilenmiş ve tasarımı makyajlanmış yepyeni bir sürümü tanıtıldı. Gerek özellikleri gerekse tasarımı ile dikkat çeken bu yeni model OnePlus 6T McLaren Edition olarak isimlendiriliyor. Özellikle son dönemde Huawei ile beraber hızlı bir yükseliş sergileyen markalardan birisi olan OnePlus, bu noktada yeni ürünlerini duyurmaya devam ediyor. Huawei tarafında markalar ile yapılan anlaşmalar sayesinde Porsche Desing gibi ek modeller görmeye başlamıştık. OnePlus tarafında ise McLaren ile yapılan işbirliği ile OnePlus 6T McLaren Edition modeli ortaya çıkmış oldu. Gelin şimdi bu özel edition modeli normal  OnePlus 6T’ye göre ne gibi farklar oluşturuyor bakalım.

OnePlus, Avrupa'da bir ilke imza atacak

iPhone XR, DxOMark Sonuçları ŞaşırttıiPhone XR, DxOMark Sonuçları Şaşırttı

OnePlus 6T McLaren Edition Özellikleri

OnePlus 6T ile aynı tasarım çizgilerini taşıyan bu model bazı ufak değişikliklere sahip durumda. McLaren markasının renkleri olan turuncu renklerin yer aldığı cihaz karbon fiber bir desen ile dikkatleri çekiyor. Cihazın alt tarafında ise Mc Laren logosu konumlanmış ve genel anlamda sade bir tasarım tercih edilmiş durumda. Donanım tarafında gelecek olursak 6.41 inçlik 1080x2340 piksel bir çözünürlüğe sahip olan Optic AMOLED bir ekran sunuyor. Snapdragon 845 işlemcisinin bulunduğu model 10 GB RAM ve 256 GB gibi depolama özelliklerine sahip durumda.

Arka yüzeyde çift 16 megapiksellik F1.7 diyafram değerine sahip olan cihazın ön tarafında ise F2.0 diyafram değerinde 16 megapiksellik kamera görüyoruz. Ekrandan parmak izi okuma teknolojisine sahip olan cihaz 30W Warp Charge teknolojisine de sahip durumda. Sahip olduğu hızlı şarj desteği ile model 20 dakikada yüzde 50 seviyelerine kadar şarj olabiliyor. Model 13 Aralık tarihi ile beraber 699-649 ve 499 Euro fiyat etiketleriyle satışta olacak.


iPhone Xs Max İçin Sürpriz Bir Aksesuar GözüktüiPhone Xs Max İçin Sürpriz Bir Aksesuar Gözüktü
Google Files'a önemli güncelleme!Google Files'a önemli güncelleme!
iPhone XR Satışları için Sınırlar ZorlanıyoriPhone XR Satışları için Sınırlar Zorlanıyor

PAYLAŞ