10 GB RAM'li Nubia Red Magic Mars Tanıtıldı - Haberler - indir.com

10 GB RAM'li Nubia Red Magic Mars Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-29 18:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Akıllı telefon pazarına giriş yapan oyuncu telefonları arasına bir yenisi de Nubia tarafından geliyor. Artık üretici markalardan amiral gemisi akıllı telefonların yanı sıra sadece oyun odaklı modeller görmeye başlıyoruz. Bu pazarın güçlü modellerinden birisi daha Nubia’dan Red Magic Mars olarak karşımıza çıkıyor. Hali hazırda bulunan Nubia Red Magic modelinin yerine gelecek olan bu yeni oyuncu telefonu Red Magic Mars, tasarım noktasında ilk cihaza benzer bir yapıda karşımıza çıkıyor. Yeni model asıl farkı ise donanım özelliklerinde gösteriyor. Bu noktada cihazın güç tarafında Snapdragon 845 modelini kullandığını görüyoruz. ICE adlı özel bir soğutma sistemine sahip olan bu cihaz bu sayede işlemciyi oldukça soğuk tutabiliyor.

Nubia Red Magic Mars Detayları

Tasarımıyla büyülüyen ZTE Nubia Z18 TanıtıldıTasarımıyla büyülüyen ZTE Nubia Z18 Tanıtıldı

İşlemci haricinde diğer noktalara gelecek olursak model tam 10 GB RAM belleğine sahip durumda. 256 GB’lık dahili depolamaya sahip olan modelin 6 – 8 GB RAM ve 64 – 128 GB dahili depolamalı versiyonları bulunuyor. 6 inç ekran büyüklüğü ile gelen cihaz IPS LCD bir panel ile 1080 x 2160 piksel çözünürlük sunuyor. Cihaz kutu içerisinden Android 9.0 Pie ile çıkış yapıyor ve arayüz tarafında Red Magic OS 1.6 sürümünü kullanıyor. ZTE çatısı altında çıkacak olan modelin Android 9.0 Pie ile çıkış yapması cihazın oldukça güncel olacağını gösteriyor. Üç farklı renk seçeneğine sahip olacak cihazın arka yüzeyinde ise LED ışık sistemi ile oldukça dikkat çekici olduğunu belirtelim.

Cihazın yan tarafında oyunlar için iki adet dokunmatik bir bölüm bulunuyor. Bu bölümler bir buton işlevi görüyor ve 4D titreşim motoru ile oyunları daha da hissetmeyi sağlıyor. DTS 7.1 ses sistemi ile gelecek cihaz DAC birimi ile kulaklık aksesuarı da bulunuyor. 3800 mAh’lik bir pile sahip olan bu cihazın ön yüzeyinde 8 megapiksel bir kamera ve arka yüzeyinde ise 16 megapiksellik F1.8 diyafram değerli bir kamera bulunuyor. Modelin başlangıç fiyat etiketi 390 dolar olurken 10 GB RAM ve 256 GB dahili depolamalı versiyon ise yaklaşık olarak 580 dolar seviyesinde olacak.


Yeni Oyuncu Telefonu: Nubia Red Magic 2Yeni Oyuncu Telefonu: Nubia Red Magic 2
Nubia X'den Yeni Bir Rekor GeldiNubia X'den Yeni Bir Rekor Geldi
10 GB RAM'li Nubia Magic 2 Tanıtıldı10 GB RAM'li Nubia Magic 2 Tanıtıldı

PAYLAŞ