10 GB RAM'li Nubia Magic 2 Tanıtıldı - Haberler - indir.com

10 GB RAM'li Nubia Magic 2 Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-09 12:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ülkemizde de bazı modelleri satışta olan Nubia şirketinin yeni oyuncu telefonu olan Nubia Red Magic 2 duyuruldu. Pazarda yer alan oyuncu telefonlarına sıkı bir rakip olacak olan yeni Red Magic 2 modeli yüksek RAM belleği ve gelişmiş soğutma sistemi ile dikkat çekiyor. Oyuncu telefonları daha çok ısınma problemleri ile karşılaşan cihazlar oluyorlar. Bu noktada üretici firmalar gelişmiş soğutucu özellikleri ve yüksek RAM belleklerini bu modellerde kullanmayı tercih ediyorlar. Çinli üretici Nubia ise şirketin ikinci nesil oyun üzerine odaklı Red Magic 2’i resmi olarak duyurdu. Gelin şimdi bu güçlü özelliklere sahip olan cihazın teknik detaylarına göz atalım.

Nubia Red Magic 2 Detayları

Yeni Oyuncu Telefonu: Nubia Red Magic 2Yeni Oyuncu Telefonu: Nubia Red Magic 2

Hanesinde tam 10 GB LPDDR4X RAM barındıran modelde 256 GB UFS 2.1 bir depolama görüyoruz. Normal bir amiral gemisine göre oldukça güçlü özelliklere sahip olan modelde 2.8 GHz frekans hızına sahip bir Snapdragon 845 işlemcisi bulunuyor. Yeni gelişmiş bir soğutma sistemine sahip olan model işlemci sıcaklığını tam 13.2 dereceye kadar düşürebiliyor ve bu sayede performansın yüzde 70 daha yüksek olması sağlanıyor. Red Magic 2’de ayrıca DTS 7.1 surround ses ile 3D stereo ses özellikleri bulunuyor. Yapay zeka destekli gürültü engelleme yeteneğine de sahip olan model Smart Pa amplifikatör ile oldukça yüksek bir ses deneyimi hedefliyor.

Nubia’nın bu yeni modelinde yer alan batarya ve kamera detayları henüz açıklanmış değil. Kısa süre içerisinde modelin tüm detaylarının belli olması bekleniyor. Android’in en yeni sürümü olan Android Pie ile gelecek Nubia Red Magic 2 modeli 560 dolar (3050 TL) bir fiyat etiketine sahip olacak. Henüz bu fiyata vergi ve KDV’lerin dahil olmadığını belirtelim.



PAYLAŞ