1. Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Günleri Başlıyor! - Haberler - indir.com

1. Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Günleri Başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-27 13:52:49
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Türkiye'de Yapay Zeka, Görüntü İşleme ve Robotik alanlarında düzenlenen en kapsamlı organizasyonlardan olan 1. Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Günleri 2-3 Mayıs 2015'te Ankara Üniversitesi Ord. Prof. Dr. AbdülKadir Noyan Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Yapay Zeka, Görüntü İşleme ve Robotik alanları hakkında yapılan çalışmalar, uygulama alanları, gelecekteki durumları ve tarihi ele alınacak olan etkinliğin iki temel amacı bulunuyor. Bu amaçlardan ilki katılımcıların bu konularla ilgili olarak kafasındaki sorulara yanıt bulmaları ve bilgi birikimlerinin artması, diğer amaç ise; söz konusu konular hakkında çalışma yapan kişileri ve ekipleri bir araya getirerek bilgi paylaşım ortamını oluşturmak.

Ankara Üniversitesi Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Topluluğu tarafından düzenlenen ve etkinlik programı henüz yeni açıklanan YAZGİG'15 tamamen ücretsiz olup, bahsi geçen konulara ilgisi olan herkes katılabiliyor. Etkinliğe katılmak için yapmanız gereken tek şey YAZGİG'15 Kayıt bağlantısına tıklayarak, katılımcı kaydınızı yaptırmak olacak. 

Eğer sizde Yapay Zeka, Görüntü İşleme ve Robotik alanlara ilgi duyuyorsanız, sitemiz indir.com'un Medya Sponsoru olduğu 1. Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Günleri'ni kaçırmamanızı öneririz.

YAZGİG'15 Sosyal Medya hesaplarını aşağıdaki bağlantılardan takip edebilirsiniz.

Facebookhttps://www.facebook.com/yapayzekavegoruntuislemegunleri

Facebook Etkinlik: https://www.facebook.com/events/1429063537394508/

Twitter:  https://twitter.com/yazgig2015





PAYLAŞ