1 TB PlayStation 4 Slim Tanıtıldı, Fiyatı Değişmedi! - Haberler - indir.com

1 TB PlayStation 4 Slim Tanıtıldı, Fiyatı Değişmedi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-20 15:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sony, oyun konsolu piyasasında PlayStation 4 serisi ile yoluna devam ediyor. Son olarak ince yapıya sahip Slim modeli ve üst seviye özelliklere sahip Pro modelleri ülkemiz dahil birçok ülkede satışa sunulmuştu. Şimdi ise daha ince bir yapıya sahip olan PlayStation 4 Slim modelinin depolaması arttırılıyor ve fiyatı ise yükseltilmeyecek. Playstation 4 Pro modeli ile beraber geçtiğimiz eylül ayında duyurulan PS4 Slim modeli normal şartlarda 500 GB dahili depolama ile sunulmuştu. Şimdi ise Playstation 4 Pro modelinde olduğu gibi kapasite 1 TB boyutuna yükseltildi ve ABD üzerinde fiyatı oynamadan 299 dolar etiketi ile satışa sunuldu.

Türkiye'de ise tıpkı normal fiyatı olan 1499 TL karşılığında Playstation 4 Slim 1 TB modeline sahip olunabilecek. Playstation 4 Slim modeli tasarım anlamında daha ince ve kibar bir yapıya sahip iken, depolama alanı dahada genişlemiş oldu. Diğer yandan Sony, DualShock 4 kumandası üzerinde de bazı ufak tasarım değişiklikleri de yapıldı. Bu yeni oyun konsolu Sony'nin belirttiğine göre Nisan ayı içerisinde ülkemiz dahil tüm dünyadaki teknoloji marketlerdeki yerini alacak.

Şuan için Sony'nin en iyi ve üst seviye özelliklere sahip konsoluna sahip olmak isteyen kullanıcılar PS4 Pro modeline ülkemizde 1899 TL ödeyerek sahip olabilirler. PS4 Pro modeli 4K oyun ve çeşitli multimedya destekleri sayesinde kullanıcılara üst seviye bir oyun deneyimi yaşatıyor. 1080p ekran çözünürlüğüne sahip televizyonlarda dahi PlayStation 4 Pro cihazının verdiği görüntü üst seviye ve gelişmiş oluyor. Bu noktada kullanıcılar yeni bir oyun konsolu almak istediklerinde en doğru Playstation 4 serisini seçmeleri gerekmektedir.

Depolama alanı artan PlayStation 4 Slim modeli siyah ve beyaz renk seçenekleri ile satışa çıkacak.





PAYLAŞ