1 dakika içerisinde 3 tane film transferi yapabileceğiniz uygulama: UC Share - Haberler - indir.com

1 dakika içerisinde 3 tane film transferi yapabileceğiniz uygulama: UC Share

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-02 15:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Uygulama

Dosya aktarımı eylemi, çoğu zaman bir çileye dönüşebiliyor çünkü dosyanın büyüklüğüne göre, yeri geldiğinde saatlerce beklemeniz gerekebiliyor. Bu durumdan, özellikle sürekli dosya aktarımı işiyle uğraşmak zorunda olanlar oldukça şikayet ediyor. basit ve hızlı ir tarayıcı olan UCWeb, bu anlamda kullanıcılara oldukça kolaylık sağlayacak bir uygulama duyurdu. Android platformu için duyurulan yeni uygulama UC Share, kullanıcıların çok büyük dosyaları bile saniyeler içerisinde aktarabilmesine olanak tanıyor. Örneğin, bir filmin aktarımını gerçekleştirmek istiyorsanız, bunu saniyeler içerisinde yapabilmeniz mümkün. uygulamaya dair verilen bilgilere göre, 21 MB/sn hızda dosya transferi gerçekleştiriliyor.

UC Share ile 1 dakika içerisinde 3 filmi aktarabiliyorsunuz

 

UC Share indir - Android

Çinli Alibaba'ya ait internet şirketi UCWeb, Android kullanıcılarına özel olarak, UC Share isimli dosya aktarım uygulamasını yayınladı. Büyük doysa aktarımlarıyla uğraşanların işini oldukça kolaylaştıracak bir uygulama olan UC Share'ün ortalama aktarım hızı 5 MB/sn ve en fazla  21 MB/sn'ye kadar çıkıyor. eğer bir şarkı aktarmak istiyorsanız, bunun için sadece bir saniyenizi ayırmanız yeterli oluyor. 3 tane film için ise 1 dakika UC Share için yeterli bir süre. Başka bir cihaza görüntü aktarırken, UC Share bu eylemi 0.2 saniyede gerçekleştiriyor. Yapılan denemelerde, bir filmin aktarımı yalnızca 22 saniye sürdü. Aktarılan dosyanın türü de fark etmiyor.

UC Share, dosya aktarımı sırasında sizden yüksek hızlı bir veri bağlantısı talep etmiyor. Veri kullandığı gibi, Bluetooth üzerinden de aktarım gerçekleştirmek mümkün. İki cihaz arasında QR kod oluşturarak aktarımınızı daha da kolay bir hale getirebilirsiniz. Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen uygulamanın boyutu da sadece 1 MB. Kurulumuyla birlikte ise 20 MB alan harcıyor.





PAYLAŞ