Teknolojik gelişmeler sayesinde git gide gelişen akıllı cep telefonları beraberinde kullanışlı mobil uygulamaları da getirmeyi ihmal etmedi. Türklü çeşit özelliklere sahip olan akıllı cep telefonlarının yetersiz kaldığı durumlarda yardımcı mobil uygulamalardan faydalanabilirsiniz. Gerek yurt içinde gerek yurt dışında bir çok firma çeşitli gereksinimlere dayanarak uygulama geliştirme teknolojisi ile ilgileniyor. Bizde Türk yapımı mobil uygulamaları listesini oluşturduk. Liste içerisinde Türk geliştiriciler tarafından üretilen, Apple’ın en iyi mobil uygulamaları arasında yerini almayı başaran ve aynı zamanda yılın en iyi mobil uygulamaları olmaya hak kazanan uygulamalar ile karşı karşıya geleceğiz. Bu uygulamalar dünyanın bir çok noktasında ilgi gören en işlevsel uygulamalardır. iOS işletim sistemi bulunan akıllı cep telefonunuz ya da tabletinizde kullanabileceğiniz birbirinden farklı yerli uygulamalar yer alıyor. 

Türkiye merkezli uygulama geliştirici firmaların adı yabancılarınki kadar duyulmasa da akıllı cihaz kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde oldukça işlevsel mobil uygulamalar geliştirmek konusunda oldukça iyiler. Dünya teknoloji devi Apple tarafından her yıl seçilen, birbirinden farklı dallarda en iyi mobil uygulamalar ödülü verilen isimler arasında Türk uygulama geliştiricileri de yer almayı başarıyor. Bu da Türklerin de teknolojik gelişimlerde profesyonel çalışmalar yaptığını gözler önüne seriyor. İnceleme yapacağınız listede de farklı kategorilerde Türk yapımı en iyi iOS uygulamalara yer alıyor. 

Günden güne her yaptığı ile büyüme kat eden Apple Store mağazasında en iyi yerli mobil uygulamaları bulmak biraz zaman alsa da bir çoğunu derledik. Liste içerisinde farklı işlevler ile karşımıza çıkan birden fazla mobil uygulama karşımıza çıkıyor. İşte dünyanın en iyi yerli mobil uygulamaları; Bim Messenger, BiSU, BKM Express, Bundle, Typorama, Ucuzabilet, Upcall, Viatori, Yaani, Yemek.com, Papillon, Find My Parcel, Fizy, Radyo Kulesi, Getir, GiderimVar, Hopi, Tambu Klavye, Diyetkolik ve Scorp. Şimdi bir kaç tanesini inceleyelim.

BKM Express

31 1551638463

Alışveriş keyfinizi hızlı ve kusursuz bir şekilde yaşamak adına akıllı cep telefonunuza indireceğiniz BKM Express mobil uygulamasının güvenlik seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. BKM Express, kredi kartı bilgilerinizi girmeden alışveriş yapma imkanı tanıyan güvenli ve kusursuz bir mobil uygulamadır. Bankalararası Kart Merkezi A.S. aracılığı ile geliştirilen bu kaliteli alışveriş uygulaması sayesinde güvenli alışveriş sistemine yeni bir soluk getiriliyor. BKM Express uygulamasına sahipseniz kredi kartınızı sürekli yanınızda taşımanıza gerek yoktur. 

Ucuzabilet

32 1551638483

Sık sık seyahat ediyorsanız ve seyahat işlemlerinizi her zamankinden daha kolay yönetmek isterseniz sizde Ucuzabilet mobil uygulamasının içeriklerinden faydalanabilirsiniz. Ucuzabilet,yurt içi ve yurt dışı uçuş planlamanızı yapmanıza imkan tanıyan en iyi seyahat uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik uygulama üzerinden en uygun bilet karşılaştırması da yapabilirsiniz. Bunu farklı firmalar arasında yapacak ve kendinize uygun olanı tercih ederek rezervasyon işlemlerinizi anında akıllı cihazınızdan halledebilirsiniz. 

Yemek.com

Akşama ne pişirsem derdini ortadan kaldırma konusunda akıllı cihazınızı verimli bir halde kullanmak isterseniz sizde Yemek.com uygulamasının seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Herkesin yemek zevkine uygun içerikleri değerlendirerek yemek tariflerini değerlendirmenize imkan tanıyan eşsiz yerli yemek tarifi uygulaması ile karşı karşıyasınız. Sağlıklı yaşam adına bir çok yemek tarifi sizi bekliyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir