Tıpkı okey oyunu gibi masa oyunları arasında severek ve eğlenerek oynanılan bir diğer oyun ise kuşkusuz dama oyunudur. Dama oyunu farklı oynayış tarzları olan ve en az iki kişilik bir oyundur. Ancak bazı zamanlar karşınıza bir dama oynayacak kişi bulamadığınız zaman Android için en iyi dama oyunlarından birisini tercih ederek bilgisayara karşı veya online olarak başkaları ile oynayabilirsiniz. Android platformunun mağaza bölümü olan Google Play Store kapsamında birçok masa oyunları ve birçok dama oyunları bulunuyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde Android platformlarında ücretsiz olarak indirilip oynanabilen en iyi 7 Android dama oyunlarından bahsedeceğiz.

En İyi 7 Dama Oyunu

Dama Çevrimiçi

Adından da anlaşılabileceği üzere online olan bu Dama Çevrimiçi oyunu Android işletim sistemine sahip mobil ve tabletlerinizde gerçek kişilere karşı farklı modlar ile oynayabilirsiniz.

Checkersland – Dama

Android akıllı telefonlarınıza indirebileceğiniz bu dama oyunu içerisinde 20’den farklı oyun türü bulunuyor. 8 farklı seviyede ile kullanıcılar ile oynayabileceğiniz bu oyunun zorluk seviyesi kolaydan zora doğru ayarlanabilmektedir.

Dama Elit

Hem ülkemiz oyuncuları hemde dünya genelinde oldukça severek oynanan Dama Elit oyunu ile rakiplerinizle rekabete girebilirsiniz. Oyun içerisinden taşları rakip taşların üzerinden geçirerek rakibinizi yenmeye çalışıyorsunuz.

Dama kral

Yapay zeka modu ile de oynayabileceğiniz bu Android dama oyununda dilerseniz online olarak gerçek rakipler ile de oyunlara girebilirsiniz.

Checkers 2

Dama severler için önerebileceğimiz bir başka Android dama oyunu olan bu oyunda 6×6 8×8 10×10 gibi tahta platformlar üzerinde oyuna başlayabilirsiniz.

Checkers

Başarılı grafikleri ve kolay oynanabilirliği ile dikkat çeken Checkers oyununda dilerseniz yapay zeka dilerseniz de online olarak arkadaşlarınız ile oynayabilirsiniz.

Wild West Checkers

Vahşi batı temasına sahip bu oyun güzel grafikleri ve teması ile dikkat çekmektedir. Android mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyunda online olarak rakipleriniz ile yarışabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir