PayPal Türkiye erişimi birtakım gelişmelerin sonucunda son birkaç yıldır kullanıcılara kapatılmıştı. Bunun sonucunda özellikle yurt dışı ile yapılacak olan finans işlemlerinde birtakım zorluklar meydana geliyor. PayPal Türkiye’ye tekrar gelecek mi diye düşünürken yeni alternatifleri değerlendirebilir ve bu ödeme sistemlerinin sayesinde işlemlerini kolay bir şekilde halledebilirsiniz.

Türkiye’de PayPal gibi kullanabileceğiniz yeni alternatifler bulunuyor. Üstelik bu bahsedeceğimiz ödeme sistemleri, PayPal’dan bile farklı olarak birtakım avantajlar sunuyor. Önemli olan sizlerin kendi ihtiyaçlarınızı belirlemeniz ve finansal işlemleri yapacağınız karşı taraf ile ortak bir paydada buluşuyor olmanız. 

PayPal Türkiye alternatifleri:

  • Transferwise
  • Stripe
  • Neteller
  • ePay
  • Popmoney
  • Payoneer
  • ePay Wallet
  • Paymentwall
  • Ecopayz
  • Payeer
  • Moneyg
  • Skrill

Transferwise

Transferwise Türkiye hizmetleri Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş tarafından gerçekleştiriliyor. Söz konusu sistem üzerinden pek çok farklı para birimini karşı tarafa gönderebilir ya da karşı taraftan hesabınıza alım işlemi gerçekleştirebilirsiniz. 

iOS için Transferwise indir

Android için Transferwise indir

Stripe

Özellikle ABD’de yaygın bir şekilde tercih edilen ve bu sebeple Dolar üzerinden gerçekleştirilen finansal işlemlerde son derece başarılı olan Stripe ödeme servisi ile bir yurt dışı şirketi kurabilir, farklı platformlardan faturalandırma işlemleri yapabilirsiniz. Stripe üzerinden 135’ten fazla para birimi ile işlem yapabilirsiniz.

Not: Stripe ile alacağınız bütün ödemeler, yukarıda yer alan Transferwise’a aktarılabiliyor. Eğer Stripe kullanmak istiyorsanız, yurt dışından gelen ödemeleri öncelikli olarak Transferwise’a aktarmanız gerekiyor. 

Android için Stripe indir

Neteller

Neteller, Türkiye üzerinden hem yurt içi hem de yurt dışı finansal işlem yapmak mümkün. Hesap açtıktan hemen sonra size sunmuş olduğu Net + Kart ile çevrim içi şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Forex yatırımlarınızı direkt bir şekilde servis üzerinden yapabilirsiniz.

Android için Neteller indir

ePay 

ePay, yurt dışı havale işlemleri için ek ücret talep etmiyor. Zamanında aktarım garantisi vadediyor ve bütün bunları kullanışlı bir ekran arayüzü üzerinden gerçekleştirmenizi sağlıyor. Servis üzerinden kendinize Avrupa ülkelerinde hesap da oluşturabilirsiniz.

iOS için ePay indir

Popmoney

Popmoney ödeme servisi üzerinden birbirinden farklı birçok banka ve ödeme servisi ile birlikte finansal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Android için Popmoney indir

Payoneer

Payoneer ödeme servisi, PayPal Türkiye’ye alternatif isimlerden birisi. En dikkat çeken özelliği de servis üzerinden ABD, İngiltere ve Çin gibi birbirinden farklı ülkelerde bir banka hesabına sahip olma yetkinliğinizin olması. 

iOS için Payoneer indir

Epay Wallet

Özellikle Rusya ve diğer Asya ülkelerinde oldukça yoğun bir kullanım yaşanan Epay Wallet ödeme servisinin olumsuz özelliklerinden birisi, hem para gönderen hem de para alan kişinin üye olmak gibi bir mecburiyeti olması. 

Android için Webmoney indir

Ecopayz

Ecopayz, ödüllü bir ödeme servisidir. Sunmuş olduğu bazı yenilikler ve kolaylıklar ile dikkatleri çeken servis, üyelerine bir adet de kart veriyor. Bu kart sayesinde çevrimiçi alışveriş yapabilir hatta banka ATM’leri üzerinden para çekme ve yatırma işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.

Android için Ecopayz indir

Payeer

Payeer ile hesabınızda birden fazla para birimi üzerinden finansal işlem gerçekleştirebilirsiniz. Servisin diğer bir özelliği kullanıcıların kullandıkları hesapları kendi internet sitelerine bağlamak gibi özellik sunması.

iOS için Payeer indir

Android için Payeer indir

Moneygram

Moneygram ödeme servisi, PayPal Türkiye alternatifleri arasında en basit şekilde işlem gerçekleştireceğiniz servislerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Elektronik cüzdan, banka hesabı gibi birden fazla farklı ödeme yöntemi üzerinden size en uygun olanı seçer ve dünyanın her yerine para işlemi yapabilirsiniz.

iOS için Moneygram indir

Android için Moneygram indir

Skrill

Uzun zamandır para gönderimi ve alım hizmetlerinde faaliyet gösteren Skrill ödeme servisi, düzenli bir şekilde kullanım ile kullanıcılarına bazı ödüller de sunuyor. Vivaticket ortaklığı ile sayesinde bilet alma işlemleri için de farklı avantajlar sunuyor.

iOS için Skrill indir

Android için Skrill indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir