Apple, iPhone 14 ve iPhone 14 Plus için bahar aylarına özel sarı rengini çıkardığını duyurdu. Şirket, geçtiğimiz sene de bahar ayları için iPhone 13 Pro için yeni bir yeşil rengi(Alp Yeşili) çıkarmıştı. Ayrıca Apple, 2021 senesinde iPhone 12 için mor renk grubunu çıkarmıştı.

Apple, Apple 14'e özel yeni renk seçeneği çıkardı
Apple, Apple 14’e özel yeni renk seçeneği çıkardı

Apple Yeni Sarı Renkle Bahara Hazır

Apple’ın global pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı yaptığı açıklamada, kullanıcıların iPhone’larına güvendiklerini vurgulayarak, yeni rengi duyurdu. Başkan yardımcısı Bob Borchers açıklamasında: “İnsanlar iPhone’larını seviyor ve yaptıkları her şey için her gün ona güveniyorlar. Şimdi seriye yeni sarı iPhone 14 ve iPhone 14 Plus ile heyecan verici bir ekleme geliyor. Olağanüstü pil ömrü, hafif tasarım, profesyonel düzeyde kamera ve video özellikleri, uydu üzerinden Acil SOS gibi çığır açan güvenlik özellikleri ve iOS 16’nın sunduğu tüm özellikler, iPhone 14’ü yeni bir iPhone için pazardaki herkes için harika bir seçenek haline getiriyor.” ifadelerine yer verdi. 

Apple, Bahara Özel Renk İle Satışlarını Artıracak

Apple, genelde ürünlerin satış değerlerini artırmak için, her ilkbaharda kullanıcılara yeni renk seçenekleri sunuyor. Dünya devi şirketin, ürün döngüsünün ortasında çıkardığı bu yeni renkler ile amaçladığı ise ürünün satışlarının olumlu yönde etkilenmesidir.

Bu ilkbahar ise  iPhone ve ‌iPhone 14‌ Plus’ın mevcut olan Midnight, Starlight, (PRODUCT)RED, Blue ve Purple renkleri arasına bahara özel sarı renk de katılıyor.Ayrıca iPhone 14 ve iPhone 14 Plus bugüne kadar çıkarılan iPhone’lar arasında en uzun pil ömrüne sahip telefondur. Her iki modelde de bulunan çift kamera sistemi ile çarpıcı fotoğraflar ve videolar çekmek mümkündür. Ayrıca bu iki model telefon da güçlü A15 Bionic çip ve uydu üzerinden Acil SOS ve Çarpma Tespiti gibi güvenlik özelliklerine sahiptir. Apple ayrıca, ‌iPhone 14‌ ve ‌iPhone 14‌ Plus için Kanarya Sarısı, Zeytin, Gökyüzü ve Iris renkleriyle yeni telefon kılıflarını piyasaya sürecek. 

Bahara özel çıkarılan sarı renk iPhone 14 ve iPhone 14 Plus, 10 Mart’tan itibaren ön siparişe açılacak. 14 Mart’tan itibaren ise mağazalardan ve online olarak satın alınabilecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir