Ülkemizi kötü etkileyen depremin etkileri henüz devam ederken on binlerce depremzede vatandaşın konaklama ihtiyacını karşılamak için çalışmalar ve seferberlik sürüyor.

Hepsiemlak’ın depremzedelere konaklamaları için ev sağlamak amacıyla planladığı Dostluk Çatısı projesi kullanıma sunuldu.

Kahramanmaraş depreminden sağ kurtulan depremzedeler için düzenlenen yardım ve bağış kampanyaları sürmekte. Hepsiburada’ya bağlı olan Hepsiemlak, konaklama ihtiyacı duyan depremzedelerin kendilerine konaklama yeri bulabilmeleri için yeni projelerini kullanıma sundu.

 Projenin amacı konaklama ihtiyacı olan depremzedeler ile evlerini paylaşmak isteyen kişileri bir araya getirmek. 

Dostluk Çatısı Nasıl kullanılıyor?

www.dostlukcatisi.com  adresi üzerinden hizmet veren projede, eğer konaklayacak bir yere ihtiyacınız varsa ‘’Konaklamaya İhtiyacım Var’’ diyerek kalacak yer aradığınıza dair bilgilendirme yapabilir veya ‘’Konaklamaya Uygun Yerim Var’’ diyerek depremzedelere kapınızı açabilirsiniz. 

Sitedeki ilgili formları doldurmanız halinde yetkililer sizinle doğrudan iletişime geçiyor ve bu doğrultuda ülkemizin yüzleştiği bu sıkıntılı süreçte doğan barınma probleminin ortadan kaldırılması amaçlanıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir