Mastercard, dijital ekonomide yükselen müzik sanatçılarını geliştirmek ve sektöre hazırlamak için Web3 programını duyurdu. Mastercard Artist Accelerator, Polygon Blockchain ağında faaliyete girecek. Geliştirilen özel program sayesinde, Mastercard sanatçıları ve akıl hocalarını buluşturarak yeni bir alan oluşturmayı hedefliyor.

Mastercard, Web3 tabanlı Artist Accelerator lansmanı ile müzik sektöründeki izini genişletiyor. Dünyanın dört bir yanından seçkin sanatçıları, önemli akıl hocaları ve dinamik bir hayran kitlesi ile buluşturan program, canlı yayınlanan bir sanatçı sergisiyle son bulacak.

strongmastercard yukselen muzik sanatcilarini web3 programi ile destekliyorstrong

Mastercard Artist Accelerator Programı neler sunuyor?

2023 baharında başlayacak Mastercard Artist Accelerator, müzisyenler, DJ’ler ve prodüktörler gibi yükselen beş sanatçıyı dijital ekonomide müzikal kariyerlerini oluşturmaları için araçlar, beceriler ve erişimle hazırlayacak.

Sanatçılar, özel etkinliklere, müzik yayınlarına ve daha fazlasına özel erişim elde edecek. Türünün ilk örneği müfredat, sanatçılara markalarını nasıl oluşturacaklarını ve sahipleneceklerini, NFT basımı, sanal dünyada temsiliyet ve topluluk oluşturmak gibi Web3 deneyimleriyle öğretecek.

Mastercard Artist Accelerator, hayranları da bu oluşuma davet ediyor. Mastercard Music Pass, sınırlı sayıda üretilen bir NFT ve sahiplerine ayrıcalıklı imkanlar sunuyor. Mastercard Music Pass, sahiplerine özel müzik eğitim materyallerine, işbirlikçileri aracılığıyla eşsiz kaynaklara erişim sağlıyor. Ayrıca gerçek hayatta ve metaverse’te paha biçilmez deneyim imkanı sunuyor. Hayranlar bu coin ile platforma katılıp sanatçılarla birlikte bilgilerini ve araçlarını öğrenip geliştirebiliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir