Honor, kendi ülkesi Çin’de lider bir marka olmayı hedefliyor. Bu nedenle modellerdeki donanımlar her geçen gün daha iddialı hale geliyor. İşte detaylar.

Honor Magic 5 olarak piyasaya sürülecek yeni akıllı telefonla ilgili hazırlıklar devam ediyor. Şirket tarafından yapılan paylaşımlara göre Honor Magic 5’de Snapdragon 8 Gen 2 işlemci kullanılacak.  Yeni işlemci ile iddiasını arttıracak olan Honor, kullanıcılarına güçlü bir performans sunacak.

Honor Magic 5 özellikleri netleşiyor

Honor Magic 5 özellikleri

Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyi birkaç hafta içinde duyuracak. Akıllı telefon üreticilerinin büyük bir kısmı da işlemci piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra ilk modellerini tanıtacak. Honor Magic 5’te bu işlemcinin yanı sıra güçlü diğer donanımlara da yer verilecek. Yapay zeka tabanli ISP ayarına sahip 50 megapiksel ana kamera yeni modelde yer alacak. Bu kameraya eşlik edecek diğer kameralar bilinmiyor.

Söylentilere göre akıllı telefon, PWM karartma desteğine sahip 6.8 inç ekranı kullanacak. Ekranın yüksek olasılıkla 120Hz desteği bulunacak. Suya ve toza dayanıklılık için IP68 desteği bulunan telefonun batarya ve şarj kısmında ise 100W kablolu hızlı şarj ve 50W kablosuz şarj yer alıyor. Honor Magic 5 dışında bir rapor, şirketin Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci tarafından da güçlendirilebilecek yeni bir katlanabilir akıllı telefona sahip olduğunu iddia ediyor. Telefonun yakında piyasaya sürülmesi beklenirken, lansman tarihi henüz açıklanmadı.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir