Temmuz ayı içerisinde Redmi G 2022 oyun dizüstünü bilgisayarını tanıtan Redmi, modelin Pro versiyonunu 7 Eylül’de tanıtacak.

Redmi, akıllı telefonlarının yanı sıra artık oyun bilgisayarlarıyla da pazara giriş yapıyor. Geçtiğimiz aylarda tanıtımı yapılan Redmi G 2022 modelinin ardından piyasaya yeni bir model ile giriş yapacak Redmi, yeni modelini Redmi G Pro Ryzen Edition olarak adlandıracak. Şirketin ilk Pro dizüstü bilgisayarı olacak yeni model, Ryzen işlemcilerden güç alacak ve 7 Eylül tarihi itibariyle Çin’de piyasada olacak.

Xiaomi 12T Pro ve Redmi Pad sızdırıldı

Redmi G Pro Ryzen Edition özellikleri neler?

Redmi G Pro Ryzen Edition modelinin özelliklerine dair 2 farklı donanım bilgisi paylaşıldı. Buna göre yeni Pro cihazlarda AMD Ryzen 7 6800H işlemci kullanılacak. Ekran kartında ise Nvidia GeForce RTX 3060’ya yer verilecek. Böylece hem işlemci hem de grafik biriminde üstün bir performans sunabilecek olan Redmi, oyun bilgisayarı olarak beklentileri karşılayabilir. İşlemci ve GPU dışındaki özellikler, Redmi G 2022 ile aynı olabilir. Bu kapsamda ise beklenen özellikler arasında; 16 inç 2.5K 165Hz ekran, arkadan aydınlatmalı klavye, 2 x 2W hoparlör, HD (720p) web kamerası, Thunderbolt 4, MiniDP 1.4, HDMI 2.1, WiFi 6 ile gelecek. , Bluetooth 5.2 yer alıyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir