Mark Gurman Apple ile ilgili farklı bir paylaşım daha yaparak Apple Reality Pro ve AirPods Pro 2’nin tanıtılacağını söyledi.

Apple hakkındaki paylaşımlarıyla dünya genelinde yakından takip edilen Mark Gurman yeni paylaşımında Apple Reality Pro ve AirPods Pro 2’ye değindi. Apple’ın ilk başlığının adının Apple Reality Pro olacağını söyledi. Apple Reality Pro ile birlikte kablosuz kulaklıklar olarak AirPods Pro 2’nin de tanıtacağını açıklayan Gurman, 7 Eylül tanıtımı öncesinde önemli bilgileri paylaştı.

Apple’ın Reality Pro hedefi 1.5 milyon

Apple Reality Pro ile ilgili açıklama yapan Ming-Chi Kuo ise 2023 yılına yönelik Apple’ın 1.5 milyonluk hedefinin olduğunu söyledi. Fiyata yönelik bir detay paylaşılmasa da ortalama 2 bin dolarlık bir etiketin belirlenmesi bekleniyor. Modelin sektörün öncülerinden olacağı yönünde bilgiler de paylaşan Ming-Chi Kuo, 2024’te 2. modeliyle serinin devam edeceğini açıkladı. Açıklamalara göre yüksek çözünürlüklü kameralarla desteklenen başlıkta, mikrofon gibi özel aparatlara da yer verilecek.

Apple Reality Pro dışında AirPods Pro 2 kablosuz kulaklıklar da tanıtılacak. iPhone 14 serisi ile beraber kullanıma sunulacak olan kablosuz kulaklıklar, yeni nesliyle çok daha iyi ses ve bağlantı kalitesi sunacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir