Farm Heroes Saga ve benzeri oyunlarda vakit geçirmekten keyif alıyorsanız bu yazımız tam da size göredir. Boş zamanlarınızı akıllı cihazınızda geçirmek için eğlenceli ve kafa dağıtıcı oyunlarda vakit geçirmeyi tercih ediyorsanız Farm Heroes Saga benzeri oyunlara göz atabilirsiniz. Otobüs seyahatlerinizde, kahve molalarınızda ya da yürüyüş esnasında cep telefonunuza gömülüp oyun oynamak istiyorsanız size bir kaç önerimiz olacak. Boş vakitlerinizi eğlenceli hale getirmek amacıyla geliştirilen Farm Heroes Saga benzeri oyunlara başvurabilirsiniz. Eğlence zaman geçirmek amacıyla tercih ettiğiniz Farm Heroes Saga ve benzeri oyunlar maceracı yapıları ile sizleri kendilerini bağlamayı başarıyor. Tek başınıza vakit geçirebileceğiniz gibi aynı zamanda arkadaşlarınızı da dahil ederek beraber vakit geçireceğiniz Farm Heroes Saga ve buna benzer oyunlarda heyecan asla eksik olmuyor. Hele de oyunun seviyeleri ilerledikçe çok daha eğlenceli ve zorlayıcı sahnelere giriş yapacaksınız. Bildiğiniz üzere Candy Crush oyununda sonra buna benzer oyunların sayısı her geçen gün daha da arttı. 

Farm Heroes Saga ve buna benzer oyunlar

Pet Rescue Saga

17

Yapımcığını King Games stüdyosu üstlenen Pet Rescue Saga mobil oyunu bağımlılık yapıcı özelliğinin yanı sıra aynı zamanda eğlenceli anlar yaşamanızı sağlayacak. Oyun 83 MB boyutuna sahip olup akıllı cihazınızda oldukça az bir alan kaplayacaktır. Pet Rescue Saga dünyasında birbirinden farklı sevimli hayvanları kötü hırsızların elinden kurtarmak için gireceğiniz bu macerada seviyelerin her birinden başarı elde ederek ilerlemeye çalışacaksınız. Oyunun esas heyecanlandıran noktası sınırlı sayıda eşleştirme özelliği sunuyor olmasıdır. Pet Rescue Saga oyunu hem bulmaca yeteneklerinizi ortaya koymanızı istiyor hem de arkadaşlarınız ile beraber vakit geçirmenizi sağlıyor. 

Diamond Digger Saga

22 1 1

Yapımcığını yine King stüdyosu üstlenen Diamond Digger Saga mobil oyunu 80 MB boyutunda olup akıllı cihazınızda son derece az bir alan kaplayacaktır. Oyun karakteriniz Diggy’nin heyecan verici hazine avında ona eşlik edecek ve özellikle de elmas ile özel hazineleri ele geçirmeye çalışacaksınız. Burada önemli olan doğru noktaları kazmak olacak. Bu şekilde hareket ederek özel hazineleri ele geçirebilirsiniz. 

Papa Pear Saga

19 1 1

Heyecan verici yapısı ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Papa Pear Saga oyunu da King stüdyosu tarafından geliştirilmiş olup oyuncuların eşsiz bir maceranın peşinden gitmesini sağlayacaktır. Zıplama becerilerinizi kullanarak ilerleyeceğiniz Papa Pear Saga oyununda Papa Pear adlı karakteri doğru yerde bırakacak ve doğru noktada zıplamasını sağlayacaksınız. Doğru hedeflerseniz meyveli çivilere, fındıklara ve çılgın biberlere ulaşarak yeni maceraların kapınızı açabilirsiniz.

Candy Crush Soda Saga

20 1 1

Candy Crush Saga adlı oyunda yine King stüdyosunun elinden çıkma olan heyecan verici bir macera sunuyor. Candy Crush Saga oyununun efsanelerinden biri olarak karşımıza çıkan Candy Crush Saga dünyasında yepyeni şekerler, yeteneklerinizin sınırlarını zorlayan kombinasyonlar ile pek çok oyun seviyesini geçmeye yönelik hareket edeceksiniz. 

Blossom Blast Saga

21 1 1

Akıllı cihazınızda çiçek bahçesi havası yaratan ve rengarenk oyun dünyası ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Blossom Blast Saga dünyasında birbirinden farklı çiçekleri açtırmak için birbiri ile aynı olan çiçekleri eşleştirerek yeni çiçekler elde etmeye çalışacaksınız. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir