Avrupa ve ABD’nin önde gelen kripto para borsalarından olan SkyBitPro Türkiye için yeni planlarını duyurdu. Şirket Avrupa’nın ardından Türkiye’deki kullanıcılara da hizmet verecek.

Kripto para sektörü, parlak bir 2021 yılı sonrasında yeni yıla kötü bir giriş yaptı. İlk 6 ay içerisinde yaşanan düşüşler ile yatırımcıların kayıplarla dolu bir dönem yaşamasına neden olan sektör, Temmuz ayında ise önemli bir sıçrama yaptı. 1 trilyonluk piyasa değerine ulaşarak önemli bir kilometre taşını geride bırakan kripto paralar, her geçen gün daha fazla kişinin dikkatini çekiyor. Yaşanan gelişmelerin kripto para borsalarındaki etkisi ise yatırım olarak karşımıza çıkıyor. Zira pek çok kripto para borsasının aldığı karar gibi SkyBitPro da Türkiye’deki kripto para yatırımcılarına hizmet vermeye başlayacak.  

SkyBitPro iddiaları resmen doğrulandı

Son dönemlerde SkyBitPro’nun Türkiye gibi farklı pazarlara giriş yapacağı iddia ediliyor ancak resmi bir açıklama yapılmıyordu. Şirket tarafından yapılan son değerlendirmelerde ise bu iddiaların gerçek olduğu resmiyet kazandı. SkyBitPro Dubai CEO’su Sarullah Tabea, “Dönem dönem zorluklar yaşayan kripto para borsaları, buna rağmen 2020’den bu yana %406’nın üzerinde değer kazanmayı başardı. Aynı dönemde ABD borsalarının büyük bir kısmını kapsayan S&P 500 endeksi ise yalnızca %21 değerlendi. Bu fark dahi, kripto paraların yeni fırsatlar barındırdığını kanıtlamaya yetiyor. Bu fikre inancımızla, halihazırda 17 ülkede ve 32 şehirde hizmet veren SkyBitPro olarak, İtalya, İspanya, Dubai, ABD ve Birleşik Krallık’tan sonra Türkiye’ye açılıyoruz” diyerek şirketin Türkiye’de faaliyetlerine başlayacağını net olarak ifade etti.

Nomad’dan 190 milyon dolar değerinde kripto para çalındı

Son dönemlerde blok zincir ve kripto para teknolojileriyle ilgili yaptığı değerlendirmelerle tepki çeken Bank of America raporuna karşı çıkan Tabea, kriptonun gücünün artık yadsınamaz hale geldiğini söyledi. “Dünyanın kripto paralar ve blok zinciri teknolojisinin yakın gelecekte telefonun kilidini açmak, bir hisse senedi, gayrimenkul veya otomobil almak veya fatura ödemek için dahi kullanılabileceğini savunmak, fütürist bir hayal olmaktan çıktı.” diyerek şirketin bu konudaki görüşünü aktaran SkyBitPro CEO’su açıklamalarına Türkiye ile devam etti.

SkyBitPro’nun Türkiye hedefi birinci olmak

Açıklamalara göre SkyBitPro’nun Türkiye’deki amacı sektör birincisi olmak. Bunun için güvenilir platformuna ve ekibine güvenen SkyBitPro, Türkiye’deki kullanıcılara 7/24 hizmet verecek. Geniş portföyü ile sektörde dikkat çekmesi beklenen SkyBitPro, düşük komisyon oranlarıyla da sistemin cazip olmasını sağlayacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir