Teknoloji şirketi Apple’ın yenilenmiş cihazlar noktasında geliştirmeleri devam ediyor. iPhone fiyatları oldukça pahalı seviyelerde bulunurken, kullanıcılar ise yenilenmiş iPhone cihazlara yönelmeyi tercih ediyorlar. Apple, yenilenmiş iPhone 12 Pro’ların fiyatlarını açıkladı ve fiyatların yine de yüksek olduğu gözüküyor. Yenilenmiş cihazlar özellikle kullanıcıların maddi yönden alamadıkları cihaza daha kolay ulaşmalarını sağlayan bir sistem olarak biliniyor. Özellikle Apple, Samsung veya Huawei gibi büyük şirketlerinden kendilerinden ikinci el cihaz almaya benzer bir yapı olduğunu söyleyebiliriz. Yenilenmiş cihazlardan en bilinen markası Apple ise ABD stoklarında iPhone 12 Pro cihazları ekledi ve fiyatları da açıklandı.

Yenilenmiş iPhone 12 Pro’lar 759 dolardan başlayacak

8

iPhone 12 Pro modeli daha öncesinde Apple’ın yenilenmiş cihazları stoklarında yer alıyordu. Ancak geçtiğimiz Nisan ayında stoklar tükendi. Apple ise stokları yeniledi ve iPhone 12 Pro’ları ABD’de tekrardan yeniden satışa sunuldu. Fiyat etiketi en düşük 759 dolar olarak belirlenen iPhone 12 Pro’nun ABD’deki sıfır fiyatı ise 900 dolardan başlıyor. Türkiye fiyatı 28.000 TL’den başlayan modelin ülkemiz için yenilenmiş iPhone 12 Pro modelinin ne kadar olacağı ise bilinmiyor. Ancak vergiler ile beraber 20.000 TL’ye yaklaşması bekleniyor.

ABD için bile hala yüksek seviyelerde yer alan iPhone 12 Pro’nun yenilenmiş modelleri için Türkiye fiyatı ise henüz netleşmiş değil. İlerleyen günlerde iPhone 12 Pro modelinin yenilenmiş versiyonunun Türkiye’de de satışta olması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir