İnternette verdiğiniz paraya değdiğini bilmeniz gereken 5 eğlence sitesini sizin için derledik.

Online kitap okuyabileceğiniz en iyi siteler

İnternet dünyasında o kadar çok web sitesi var ki hangisine gideceğimizi bilemeyebiliriz. İnternetin ortaya çıkışından bu yana binlerce web sitesi internet dünyasına katıldı ve katılmaya devam ediyor. Boş zamanlarınızda sosyal medya uygulamalarından sıkıldıysanız ve eğlenceli siteler arıyorsanız bu içerik çok hoşunuza gidecek. Sizler için internetin eğlenceli sitelerini araştırdık ve her ay internete ödediğiniz daha da paranızı değerli kılacak, bilmeniz gereken 5 eğlenceli web sitesi yazdık. Peki bu siteler nelerdir ve ne işe yarar?

Life At

Evde veya işte çalışırken manzarayı görmek istiyorsanız. Bu site tam size göre. Life At ile birden fazla manzara arasından seçim yapabilir ve kendinize şık bir ortam yaratabilirsiniz. Bu web sitesi ayrıca Spotify’dan müzik çalıyor. Özel bir çalma listesi dinlerken eğlenceli müzikler dinleyebilirsiniz.

Radiooooo

teşekkürler bu site 1900’den beri radyoda çalan müzikleri dinleyebilir ve eski güzel günlerin tadını çıkarabilirsiniz. Dünya haritasından istediğiniz ülke ve yılı seçip o yıllarda radyoda çalınan şarkıları dinleyebilirsiniz.

EmuOS

Eski Windows işletim sistemi emülatörleri ile sitemizde ücretsiz olarak onlarca oyun oynayabilir, sohbet bölümünde de yeni arkadaşlar edinebilir ve İngilizce pratik yapabilirsiniz. Site, kullanıcıların diğer Windows işletim sistemlerini kullanmasına izin verir.

Fligtradar24

Dünyadaki tüm uçakları canlı izleyebileceğinizi biliyor muydunuz? Fligtradar24 sayesinde havadaki tüm uçakları gerçek zamanlı olarak görebilir, nereden uçtuklarını, uçağın marka ve modelini öğrenebilirsiniz. 3D deneyimi sayesinde uçağı 3D olarak görebilecek ve eğlenebileceksiniz.

Al Gahaku

Ünlü bir ressamın resim yaparken nasıl olduğunu merak ediyorsanız bu web sitesi tam size göre. Siteye girdiğinizde ücretsiz görseli indirdikten sonra sanatçının çiziminin sizi nasıl tasvir ettiğini görebileceksiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir