Dogecoin ekibi, kripto para birimi ağını iyileştiren, verimliliğini artıran ve daha güvenli hale getiren 1.14.6 kodlu güncellemesini yayınladı. Bu güncellemenin en önemli özelliği minimum DOGE işlemini azaltmış olmasıdır.

Gucci Bitcoin ve Dogecoin ile ödeme alacak

Dünyanın en zengin adamı Elon Musk’ın gözbebeği olan ve Türkiye’de milyonlarca yatırımcısı bulunan dogecoin (DOGE) ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Geliştirme ekibi, Dogecoin’i daha güvenli hale getiren ve kullanıcı arayüzünü iyileştiren bir güncellemeyi resmi olarak yayınladı.

Dogecoin Core 1.14.6 Güncellemesi, kripto para ekosistemindeki bilinen güvenlik sorunlarının üstesinden geldi. Ayrıca bu güncelleme ile Dogecoin ağının verimliliği artırıldı. Bu nedenle olası ağ aşırı yüklemeleri ve benzeri sorunlara karşı önlem alınmıştır. Dogecoin ekibi, yatırımcıların ve geliştiricilerin cüzdanı en son sürüme yükseltmek için kullanmasını şiddetle tavsiye ediyor.

Dogecoin işlem alt limiti düşürüldü!

Dogecoin Core 1.14.6 güncellemesinin kullanıcıları en çok etkileyen yeniliklerinden biri de alt kullanım limiti. Daha önce Dogecoin ekibi alt limit olarak 1 DOGE belirlemişti. Yani en az 1 DOGE işlemi yapılabilir. Ancak güncelleme ile bu durum değişti. Dogecoin üzerinden yapılacak minimum işlem artık 0.01 DOGE olacak. Peki Dogecoin ekibi neden böyle bir karar aldı?

Dogecoin gerçek hayatla uyumlu olmayı hedeflemektedir. Ancak bugün itibariyle 1 DOJ altında işlem yapmak mümkün değildir. Artık 1 DOGE’nin %1’ine kadar ticaret yapabilirsiniz. 1 TL olarak düşünebilirsiniz. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası nasıl 1 kuruş, yani 1 TL’nin yüzde 1’i basıyorsa, Dogecoin geliştiricileri de aynısını yapıyor. Geliştirme ekibi, Dogecoin’in gerçek hayata sığabilmesi için böyle bir şey yaptığını söyledi.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce işlem limitinin dürüşülmesinin olumlu sonuçları olur mu? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir