Kadıir Has Üniversitesi Kariyer Ofisi ve Fullsepp işbirliğinde gerçekleşecek olan Summer Startuo Workshop 14 Haziran 2022 tarihinde başlıyor! 14 Haziran-31 Ağustos tarihleri arasında devam edecek etkinlikte 7 atölye, birçok proje ve uzman konuşmacılar yer alacak. Katılımlar Kadir Has Üniversitesi kampüsünde yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir.

summer startup workshop 14 haziran tarihinde basliyor 2

Summer Startup Workshop nedir?

Birçok uzman kişinin yer alacağı Summer Startup Workshop iş hayatında önemli başarılara imza atmış, girişimcilik özellikleri ön plana çıkan kişilerin katılımı ve ilham verici konuşmaları ile yaz boyunca söyleşiler ve atölyeler şeklinde gerçekleştirilecek olacak bir programdır. Programa 400 kişinin üzerinde bir katılım beklenmektedir. Bununla birikte yenilikçi bir teknoloji startup’ı olan Fullsepp’in nasıl işlediğini anlama, çalışma deneyimi kazanma ve yaratıcı fikirlerini projelere dönüştürme imkanı sunan bir yaz programıdır.

Program neyi amaçlıyor?

Summer Startup Workshop programı öncelikle öğrencilerin yeni nesil bir teknoloji startup’ında çalışma ortamını deneyimleyebilecekler, farklı üniversitelerden birçok öğrenciyle network içerisinde olabilecekleri, alanında uzman kişilerin deneyimlerini dinleyebilecekleri, yaratıcı fikirlerini uygulamaya koyabilecekleri ve projeler üretebilecekleri bir ortam amaçlamaktadır. Programda yer alan etkinliklerin hepsi yüz yüze olmakla birlikte Kadir Has Cibali Kampüsü’nde gerçekleştirilecektir.

Program ile birlikte birçok öğrenciye ulaşmak ve kendilerini geliştirebilecekleri bir ortam oluşturma hedeflenmektedir. Bununla birlikte gelen katılımcıların kendi projelerini geliştirerek çalışmalarını ve bu projeler sonucunda da daha fazla tecrübe kazanacakları staj imkanları oluşturma hedeflenmektedir.

Summer Startup Workshop, kendini geliştirmek isteyen her öğrencinin kaçırmak istemeyeceği bir program olmakla birlikte, yeni staj imkanlarına erişebilmek için muhteşem bir fırsat.

Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilir ve yorum bırakabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir