Yaklaşık olarak son 24 saat içerisinde yeşil bir performans sergileyen Bitcoin ve diğer altcoinlerin fiyatları hakkında merak edilenler vardır. 

Kripto paralardan en popüler olanı olarak değerlendirilen Bitcoin, 55 bin dolar sınırlarını zorlamasıyla sık sık adında söz ettiriyor. Kripto dünyasının başlangıcı olan Bitcoin’in yeni fiyatı, yatırımlarını erkenden gerçekleştirenler için sevindirici şekildedir. BTC fiyatlarında olan hızlı yükselişle beraber son durumu ve diğer altcoinlerdeki ilerleyiş hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Bitcoin fiyatı 55 bin dolar seviyesine ulaştı

Fiyat etiketi son birkaç haftadır pek de sabit olmayan Bitcoin, bu yılın mayıs ayından bu yana bugün ulaştığı seviyelere çıkamamıştı. Günün erken saatlerinde BTC fiyatı 55.499 dolara kadar çıktı. Bunun yanı sıra işlem hacminin 1 trilyon kadar çıkmış olması, güçlü bir dönüm noktasının yaşandığını gösteriyor. 24 saatlik olarak hazırlanan tabloda 9 bin yakınlarında değerlendirme görmek pek de sık yaşanan bir durum değildir. Bu sebeple de son 24 saat içerisinde yaşanan bu gelişmelerin bir dönüm noktası olduğunu söylemek mümkündür. 

30

Altcoinlerin son durumu

Bitcoin tarafında yaşanan bu ani ve büyük yükselişin ardından altcoin fiyatlarında da önemli değişikliklerin yaşandığı gözlemleniyor. Fakat Ethereum da dikkat çekecek bir şekilde yeşil bir çizgi bulunuyor. Hacimlere göre sıralanarak hazırlanan bu listede bir hareketlilik olduğunu söylemek mümkündür. 

Bitcoin yakın zamanda güncellenecek

Bitcoin bir yazılım ve zaman içerisinde yapılan güncellemeler ile beraber yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay içerisinde ortaya çıkana kadar bu yılın son günlerinde Bitcoin yeni bir sürüm ile yenileniyor. Sürüm güncellemesi ile gizlilik konusuna daha çok dikkat edilecek ve kontratlarla ilgili bir yapı daha söz konusu olacak. Bitcoin bazı özelliklere sahip olmasa bile kripto paraların en önemlisi ve en büyüğüdür. Bu sebeple Bitcoin için sunulacak olan güncellemenin içeriği büyük önem taşıyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir