2021 yılında tanıtılan iPhone 13 serisi ve yeni tanıtımı yapılan iPhone SE (2022) ile birlikte iPhone satın almak isteyenler için seçenekler oldukça yüksek. Yeni iPhone almak isteyen ve piyasadaki en iyi iPhone modellerinin hangisi olduğunu öğrenmek isteyenler 2022 itibariyle satın alınabilecek en iyi iPhone modelleri listesine göz atabilir.

İşte 2022’de satın alınacak en iyi iPhone modeli

iphone 13 pro

iPhone 13 Pro

2022 yılı Nisan ayı itibariyle satın alınabilecek en iyi iPhone modeli Apple iPhone 13 Pro. Kompakt bir model olmasının yanı sıra yeni işlemcileri ile üstün bir performans sunan iPhone 13 Pro, kamera ve video performansıyla da oldukça etkileyici. Uzun pil ömrü, pürüzsüz ve duyarlı 120 Hz ekran yenileme hızı, 1 TB’a varan depolama alanı seçenekleri modeli diğer iPhone seçeneklerine göre ayrı kılıyor. Cihazın tek eksiği USB-C’nin olmaması. Yüksek etiket fiyatlarına rağmen şu anda mevcut, en iyi Apple telefonuna sahip olmak isteyen herkes iPhone 13 Pro’yu değerlendirebilir.

sierra blue iphone 13

iPhone 13 Pro Max

Büyük ekranlar söz konusu olduğunda ise Apple iPhone 13 Pro Max çok daha iyi bir seçenek olarak ön plana çıkıyor. Kamera ve video performansı, uzun pil ömrü, ekran özellikleri ile dikkat çeken modelde USB-C desteği bulunmuyor. iPhone modelinde büyük ekran ve olağanüstü pil ömrü isteyen herkes Apple iPhone 13 Pro Max’i değerlendirebilir. iPhone 13 Pro Max, birçok yönden 13 Pro ile benzerlik gösteriyor. Ana farklar; daha büyük ekran (6,7 inç), daha yüksek kapasiteli batarya ve daha yüksek fiyat.

iphone 13

iPhone 13

Hızlı ve duyarlı performans, kamera ve video özellikleri, uzun pil ömrü iPhone 13 modelinde dikkat çekiyor. Ekranda yüksek yenileme hızının olmaması ve telefoto lens kullanılmaması iPhone 13 modelini diğer modellerin arkasına itiyor. Yeni bir model isteyen ancak kamerada üstün özellikleri aramayanlar iPhone 13’ü değerlendirebilir.

iphone 13 mini

iPhone 13 Mini

iPhone 13 serisinde küçük ekran sevenler için en iyi seçenek olan iPhone 13 Mini, kompakt ve küçük ekranıyla dikkat çekiyor. Üstelik küçük ekran sayesinde iPhone 13’ten daha net çözünürlük elde edilmesi iPhone 13 Mini’yi değerlendirilebilir kılıyor. Cebinize sığabilir bir model arıyorsanız iPhone 13 Mini’yi satın alabilirsiniz.

iphone se 2022

iPhone SE (2022)

2022 yılında tanıtılan iPhone SE (2022), listeye giren ir diğer model. A15 Bionic çipiyle dikkat çeken iPhone SE (2022) performansın sınırlarını zorluyor. Uygun fiyat, yüksek görüntü işleme desteği ve kompakt tasarım modeli öne çıkarıyor. iPhone 13 serisinin fiyatlarını yüksek bulanlar için değerlendirilebilecek en iyi ikinci seçenek iPhone SE (2022).

Tüm bu seçenekleri uygun bulmayanlar için son seçenek ise iPhone XS.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir