2022 yılı genelinde Envato tarafından derlenen verilere sonrası, en çok satan WordPress temaları belli oldu. Yıl genelinde pek çok tema piyasaya yeni giriş yaparken en iyi WordPress temaları da kullanıcılar tarafından yapılan oylamalar ile belirlendi. 

İşte 2022’nin en çok satan WordPress Temaları 

2022 yılında en çok satan WordPress temaları arasında ilk 5’e girmeyi başaran temalarda sürpriz yer almadı. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kurulan, pek çok WordPress sitesinde tercih edilenler, en çok satan WordPress temaları olarak trendler arasında yer aldı. 

avada

1 – Avada

Yapılan son güncellemelere göre 783,441 kişi tarafından satın alınan tema, 60 dolarlık fiyatı ile dikkat çekiyor. 5 üzerinden 5 ALMAYI da başaran Avada kullanıcılardan 25 bine yakın yorum aldı. Envato üzerinde en çok satan 1. tema unvanı ile listelenen temanın ücretsiz güncelleme paketleri ve premium özellikleri bulunuyor. 

the7

2- The7

Listenin ikinci sırasında ise Dream-Theme tarafından geliştirilen e-ticaret ve kurumsal site teması olarak değerlendirilebilecek The7 var. Esnek anasayfa şablonları ile kullanıcılara çok daha farklı tasarım seçeneklerini sunan tema, 6 premium eklenti ve pek çok farklı özel içeriği kullanıcılara satın alma sonrası sunuyor. 39 dolardan satışı yapılan tema, 254,918 defa satın alındı.

Be

3- Betheme

Muffingroup imzası taşıyan tema 248,038 satış rakamı ile listenin 3. sırasında yer alıyor. 650’ü aşkın kullanılabilir özelleştirme şablon seçeneğine sahip olan Betheme, 59 dolardan satılıyor. 

enfold

4- Enfold

Temalarıyla en çok tercih edilen geliştirici şirketlerden bir tane Kriesi, Enfold adını verdiği teması ile listeye 4. sıradan giriş yaptı. 236,914 defa satışı gerçekleştirilen temanın tek tıklama ile tüm görselleri ile birlikte kurulabilir bir seçeneği olması kullanıcılar tarafından daha çok tercih edilmesini sağlıyor. 

5- X 

UX-Themes tarafından geliştirilen ve 59 dolardan satışı yapılan tema, listenin son sırasında yer alıyor. 220,797 satış rakamına ulaşmayı başaran tema, 2021 yılı genelinde en çok tercih edilenlerden birisi oldu. Yıl içerisinde daha yüksek sıralamalar alsa da 2021 yılı sonu itibariyle X listede 5. sırada yer aldı.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir