Bulut oyun hizmetlerinde lider olan GeForce Now, bu hafta dört yeni oyun daha eklediğini duyurdu. İşte liste.

Japonya’daki chip krizi, pandemiler ve yükselen döviz kurları nedeniyle chip fiyatları fırladı. Oyun sektörü de bu sebeplerden doğrudan etkilendi. Bu nedenle oyuncular, son yıllarda yaygınlaşan bulut oyunculuk gibi alternatiflere bakmaya başlıyor.

GeForce Now, güçlü bir bilgisayar sistemine ihtiyaç duymadan aylık sabit bir ücret karşılığında sadece iyi bir internet bağlantısı ile kaliteli bir oyun deneyimi vaat eden bulut oyun çatısı içinde kurulmakta olan hizmetlerden biri. dır-dir. Son olarak platform kütüphanesine dört yeni oyun eklendi.

GeForce Now kitaplığına eklenen dört yeni oyun

GeForce Now, abonelerimize daha iyi hizmet verebilmek için her hafta aralıksız olarak kütüphaneye yeni oyunlar ekliyor. Bu hafta dört yeni yüksek profilli yapım platforma katıldı.

GeForce Now’a gelmesi beklenen oyunlar hangileri?

Haftanın en dikkat çeken oyunu Dying Light 2: Stay Human. Birkaç saat içinde dünyanın dört bir yanındaki oyunculara sunulacak. Techland tarafından geliştirilen ve Techland ve Square Enix tarafından yayınlanan Zombie Action RPG’ler, piyasaya çıktığı andan itibaren GeForce Now’da oynanabiliyor.
Aşağıdakiler, GeForce Now kitaplığına bu hafta eklenen oyunların listesidir.

  • Life is Strange Remastered (1 Şubat’ta Steam‘de yeni oyun lansmanı)
  • Life is Strange: Before the Storm Remastered (1 Şubat’ta Steam’de yeni oyun lansmanı)
  • Dying Light 2: Stay Human (4 Şubat’ta Steam ve Epic Games Store’da yeni oyun lansmanı)
  • Warm Snow (Steam)

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir