Blockchain tabanlı yarı merkezi kripto para ağı VeChain’in yerel bir varlığı olan VET parasının ne olduğu ve nereden satın alınabileceği ile ilgili soruları yanıtladık. VeChain coin nedir?

kripto para birimi, dijital dönüşümün arkasındaki itici güç olan İnternet’in en büyük hediyelerinden biridir. Her geçen gün daha popüler hale gelen bu varlıklar bazı ülkelerde resmi para birimi olarak ilan ediliyor. Bu varlıklar, doğru ve doğru adımlarla yatırımcılara ciddi kazançlar sağlayabilecek milyarlarca dolarlık dönen dev bir pazarda ortaya çıkmıştır.

(VET) VeChain coin nedir?

Her gün kripto para piyasasında yeni varlıklar veya platformlar ortaya çıkıyor. Son yıllarda adını sıkça duyduğumuz VeChain de bunlardan biri. VeChain (VET), blok zinciri tabanlı yarı merkezi bir kripto para birimi ağıdır. 2015 yılında eski Louis Vuitton CIO’su Sunny Lu tarafından kurulan platform, 2016 yılında Çin’in en büyük blok zinciri şirketlerinden biri olan Bitse’nin bir yan kuruluşu olarak hayata geçti.

VeChain, bazı önemli tedarik zinciri yönetimi sorunlarını çözmek için merkezi olmayan yönetişim ve Nesnelerin İnterneti (IoT) teknolojisinden yararlanır. Ağda VET ve VTHO olmak üzere iki farklı token vardır. VET, platformun yerel varlığı olsa da, VTHO, blok zinciri ağının genel davranışında önemli bir rol oynar. Burada dual token sisteminin tercih edilmesinin nedenlerinden biri, fiyat dalgalanmalarından ve ağ tıkanıklığından kaçınmak olarak açıklanabilir.

VeChain (VET) madeni paralarını nereden satın alabilirim?

VeChain’in yerel bir varlığı olan VET tokenleri, Binance, Coinbase ve Coinmama gibi çok sayıda kripto borsası ile kolayca satın alınabilir. Ancak satın almadan önce sanal bir cüzdana ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Trust Wallet, Cobo Wallet, Atomic Wallet, Arkane Wallet, MySafeWallet, Guarda Wallet ve Ellipal ve Exodus gibi üçüncü taraf sanal cüzdanlar VET ve VTHO tokenlerini destekler.

VET Coin, piyasa değeri açısından en değerli kripto para birimleri sıralamasında 23. sıradadır. Bu nedenle, küçük bir kitleyi barındıran kripto para borsalarında bulunmayabilir.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Bu yazıyı yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyiniz. indir.com sitesindeki bu içerik yatırım tavsiyesi veya önerisi niteliğinde değildir. Sadece bilgi sağlamak amacıyla yazılmıştır. Yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir