Redmi, Çin’den sonra dünyaya Note 11 4G akıllı telefonunu gösterecek. Ayrıca, yeni işlevlere sahiptir.Redmi Note 11 4G hakkında ilk sızıntılar gelmeye başladı.

Xiaomi’nin alt markası Redmi, Ekim ayında Redmi Note 11 serisini duyurdu. Note 11 5G, Note 11 Pro 5G ve Note 11 Pro Plus 5G modellerinin uzun zamandır beklenen serisi. Bu arada Redmi Note 11 4G versiyonu, Ekim ayında Çin’de sessizce piyasaya sürüldü.

Bu arada Snapdragon 680 benimsenerek Note 114G’nin tüm dünyada piyasaya sürüleceği sızdırıldı. 5G içermediği için diğer üst düzey cep telefonlarından daha uygun fiyatlı olmasını bekleyebilirsiniz. Ancak fiyatların Türkiye’ye nasıl yansıyacağı henüz bilinmiyor.

Redmi Note 11 4G lansmanı yaklaşıyor

Bu telefon dünya çapında satılacak ve Çin’de orijinal olarak satılan üründen farklı olduğu söyleniyor. Redmi Note 11 serisi akıllı telefonlar MediaTek işlemciler kullanıyor olsa da son zamanlarda sızdırılan bilgilere göre durum değişiyor. Görünüşe göre Redmi Note 11 4G, küresel olarak piyasaya sürüldüğünde Qualcomm Snapdragon 680’i alacak.

Redmi’nin en iyi 6 telefon modeli

Bu bilgi, ThePixel’in temasa geçtiği bir kaynak tarafından doğrulandı. Yani global olarak satılması planlanan Note 11 4G, MediaTek Helio G88 SoC almayacak. Fiyatı tahmin etmek için bu bilgileri kullanırken, 64 GB depolama alanına sahip bir cep telefonunun fiyatı 199 ABD Doları (vergi hariç en az 2.762 liret) olarak fiyatlandırılır.

Ayrıca 6GB RAM + 128GB depolama veya 8GB RAM + 128GB depolama gibi farklı RAM seçeneklerinin sunulması da muhtemel. Verilen rapor, her halükarda dünya çapında piyasaya sürülecek olan Redmi Note 11 4G’nin Realme 9i akıllı telefondan daha ucuz olacağını gösteriyor.

Realme 9i’nin ayrıca Qualcomm Snapdragon 680 SoC yonga seti ve 50MP üçlü kamera kurulumu ile donatılması bekleniyor. Ayrıca 90Hz yenileme hızına sahip bir ekran elde etmek de mümkün. Bu ayın başlarında, yaklaşmakta olan akıllı telefonlar hakkında bazı sızıntılar vardı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir