Her tema için farklı bir ikonun daha iyi olabileceğini düşünen WhatsApp cephesinden uygulama için Beta programına uygulanabilir yeni ikonlar özelliği geldi. Neredeyse 1.5 milyarlık kullanıcı rakamı ile en popüler mesajlaşma servisi konumunda yer alan WhatsApp, sürekli geliştirdiği yeni özellikler ile platformu güncel tutmaya devam ediyor. Ana sayfalarda yer alan WhatsApp ikonu için şimdi değişiklik imkanı olacak. Uzun süre aynı tema ve ikonları kullanmak sıkıcı bir durum olabiliyor. Bu noktada üçüncü parti uygulamalar ile ikonları değiştirmek mümkün oluyor.

Ancak yinede tam uyum sağlanamayabiliyor. Bu noktada ise WhatsApp 2.18.74 Beta sürümü ile beraber uyarlanabilir simgeler özelliği kullanıcılara sunulacak. Bu simgeler ile WhatsApp ikonunuz tamamen değişmiyor ancak varolan ikonunuz için tasarıma uygun bir biçime bürünmesine yardımcı oluyor. Bu kapsamda tüm uygulama ikonları kare olan bir menüde yuvarlak yapıdaki WhatsApp tasarımı bozmamış olacak.

6 Farklı stilde uyarlanabilir simge ayarlanmış durumda. En fazla kullanılan ikon paketleri ile uyumlu olan bu simgelerin WhatsApp Play Beta programı ile beraber kullanıcılara sunulduğunu hatırlatalım.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir