Tesla Roadster Özellikleri ve Fiyatı Belirlendi! - Haberler - indir.com

Tesla Roadster Özellikleri ve Fiyatı Belirlendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-19 22:00:00
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Teknoloji

Tesla CEO'su Elon Musk, geçtiğimiz gün katıldığı bir toplantıda Tesla Roadster'i tanıttı. 2020 yılında seri üretime geçmesini beklediğimiz aracın tek şarj ile 1000 KM'ye yakın yol kat etmesi bekleniyor. Tesla'nın CEO'su Elon Musk'un toplantıda otonom kamyonlarını tanıtması bekleniyordu ama beklendiği gibi olmadı.

Teknolojiyi spor otomobil ile birleştirmek isteyen müşterilerine şahane bir haber veren Elon Musk, elektrikli spor araba olacak olan Tesla Roadster'in ilk bilgilerini ve görsellerini paylaştı. 2020 yılında seri üretime geçmesini beklediğimiz araçta 200 kWh'lık batarya bulunması beklenirken, aynı zamanda tek şarj ile 1000 KM'ye yakın yol kat edebilmesi bekleniyor.

Sunumu gerçekleştiren Elon Musk'ın söylediğine göre, Tesla Roadster, 0'dan 100 km/h hıza sadece 1,9 saniyede ulaşabilecek ve bu bu özelliği ile dünyadaki sayılı araçlardan olacak. O kadar özelliğini anlattık, peki fiyatı ne olacak bu Roadster'in' Tesla Roadster'i satın almak için sadece 200.000 dolar yetiyor.

Ama eğer diyorsanız ben bu aracı ilk satın alan kişilerden olmak istiyorum diye, o zaman farklı. Aracın ilk 1000 üretiminden satın almak istiyorsanız 250.000$ para ödemeniz gerekiyor. Spor arabaların genelinde 2 koltuk görüyoruz. Ama Tesla Roadster de bu kural değişiyor ve Roadster'de 4 koltuk bulunacak. Bu da hem spor model hem de çok koltuğu olan araç arayan kişiler için adeta bulunmaz bir nimet olacak.





PAYLAŞ