Samsung'dan AirPods'a Rakip Geliyor - Haberler - indir.com

Samsung'dan AirPods'a Rakip Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-24 15:00:18
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple piyasaya tamamen kablosuz yapıya sahip AirPods kulaklıklarını sürerek bu alanda bir ilki gerçekleştirmiş ve iyi bir başarı yakalamıştı. AirPods cihazı genel anlamda uygun bir fiyat etiketine sahip olduğundan ötürü yüksek satış rakamlarını yakalamayı başarmıştı. Bu ekosistem içerisinde farklı bir yapıya sahip AirPods ile Apple, kullanıcıları kendi ekosistemine dahil etti. Apple'ın en büyük rakiplerinden birisi olan IconX adlı kablosuz kulaklığıda piyasaya giriş yaptı ancak AirPods gibi bir başarıyı yakalayamadı. Şimdi ise ortaya çıkan bilgilere göre Samsung cephesinden AirPods'a rakip olması beklenen bir yeni girişim daha geliyor.

Bildiğiniz üzere Samsung, her alanda kendine özgü geliştirdiği içerikler ile rakip şirketinlerin ürünleri ile rekabet içerisine girmeye devam ediyor. Bir süre önce Siri'ye rakip gösterilen Bixby Galaxy S8 ile tanıtılmış ve şimdi ise Amerika'da kullanıma tamamen açılmıştı. Samsung'un bu yeni sanal asistanının ise yakın zamanda tüm Samsung cihazlarda kullanılması bekleniyor. Yeni geliştirilecek olan AirPods'a rakip olacak olan bu kulaklığın sanal asistan olan Bixby ile bir entegre şekilde çalışacağı söyleniyor. AirPods rakibi bu yeni kulaklığın sanal asistan ile entegre olacağı için çeşitli sesli komutlar ile yönetilebileceği de belirtiliyor.

Bu kulaklığın sesli komut sayesinde istenen kişiler arana bildiği gibi internet üzerinden bir konu üzerinde aramada gerçekleştirebiliyor. Gürültü engelleyicisi bir mikrofona sahip olması beklenen bu kulaklığın komutları rahat bir şekilde anlaması bekleniyor.  Samsung'un bu yeni kulaklığının Galaxy Note 8 duyurusu ile beraber geleceği iddialar arasında bulunuyor.





PAYLAŞ