Recontact İstanbul:Eyes Of Sky App Store'da İndirilmeye Hazır! - Haberler - indir.com

Recontact İstanbul:Eyes Of Sky App Store'da İndirilmeye Hazır!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-27 09:27:56
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz yazın Haziran ayında fragmanı yayınlanmış olan Eray Dinç'in yeni oyunu olan Recontact İstanbul:Eyes Of Sky, App Store'daki yerini almış durumdadır. 2015 yılında karşımıza çıkmış olan Recontact: İstanbul'un devamı niteliğinde olmuş olan Recontact İstanbul:Eyes Of Sky, sinematik bir mobil oyun deneyimi vadediyor.

Polisiye bir hikayeye sahip olmuş olan Recontact İstanbul:Eyes Of Sky, ilk oyunun aksine ücretsiz olarak sunulmuş durumdadır. Vestel sponsorluğu ile hazırlanmış olan oyun, uygulama içi reklamlarla ile gelir yaratmaktadır. Diğer oyunlardan farklı olarak profesyonel oyuncular ile oyun içi videoları oluşturmuş olan Recontact İstanbul:Eyes Of Sky, kadrosunda Fikret Kuşkan, Haldun Boysan, Gökçe Suyabatmaz, Emre Mutlu ve Halim Ercan gibi önemli sinema oyuncularını barındırmaktadır.

Gizemli Cinayet

Recontact İstanbul:Eyes Of Sky'ın senaryo danışmanlığını yapmış olan ise polisiye türünde önemli eserleri olan ünlü yazar Ahmet Ümit üstlenmektedir. Yukarıda da belirtmiş olduğumuz üzere polisiye türünde olan oyunda amacınız, gizemli bir cinayeti çözmektir. Bu cinayeti çözmek için ise en çok güvenlik kameralarından yardım alabilirsiniz. 

Normal ve sıradanlaşmış mobil oyunlardan oldukça farklı bir oyun olan Recontact İstanbul:Eyes Of Sky, özellikle interaktif sinema deneyimi yaşamak isteyenler için gerçekten güçlü bir alternatif. Recontact İstanbul:Eyes Of Sky'ın yönetmenliğini ise, oyun tasarımını ve senaryosunu yeni medya sanatçısı Eray Dinç üstlenirken, yazılım kısmını ise Can Aksoy üstlenmiştir. Dilerseniz Recontact İstanbul:Eyes Of Sky oyununa iOS için ücretsiz olarak aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Oyunun Android versiyonu önümüzdeki birkaç hafta içinde Google Play Store'da olacaktır.

EK Bilgi: Recontact İstanbul:Eyes Of Sky isimli projeye yatırım yapan önemli isimlerden biriside Erdem Yurdanur'dur 

 





PAYLAŞ