Mustafa Sandal 100.000TL Değerinde Bitcoin Verecek! - Haberler - indir.com

Mustafa Sandal 100.000TL Değerinde Bitcoin Verecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-19 12:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Kripto Para

Ankara Marka Festivali'nin açılışını yapan Mustafa Sandal güne damgasını vuracak açıklamada ulundu. Sahneye yoğun alkışlar ve çığlıklar içerisinde İstersen dağlar dağlar yerinden oynar oynar şarkısını seslendiren Sandal, yarattığı kendi markasını severlerine anlattı. Ocak ayının sonunda Ver Gazı isimli yarışmasının müjdesini veren Mustafa Sandal, ekran karşısına bu sefer jüri olarak çıkacağını duyurdu. Yeni fikirlere açık bir yarışma olacağını duyuran Mustafa Sandal, 1. olacak kişiye 100 bin TL değerinde bitcoin verileceğini duyurdu.

Konuyla alakalı açıklamalarını yaptıktan sonra Türkiye'nin kripto para birimi için tavsiyede bulunan Mustafa Sandal, canım ciğerim ismini tavsiye etti. Hayranlarından büyük destek beldeiğini ifade eden Sandal, canım ciğerim hashtag altında belirtmeleri gerektiğini duyurdu. Yoğun ilginin arkasından Mustafa bizi diskoya götür slagonları atan hayranlarıyla selfie çekinen Sandal arkasından salondan ayrıldı.

Bitcoin

Mustafa Sandal, 'Bir marka yaratmak için kendi objektivitenizi kaybetmeniz, biraz da çılgın, deli olmalı ve farklı bakmalısınız.' İfadelerini kullandı. Şarkılarının oluşum süresini ve fenomen olma anını anlatan Mustafa Sandal, Bu Kız Beni Görmeli klip çekimlerinde Boğaziçi Üniversitesi Kampüsü'nde dans ederken, herkesin kendine hayretler içerisinde baktığını anlattı. Bu bakışlar sırasında hissettiklerini anlatan Sandal, 'kendimi dünyanın en iyi dans eden adamı sandım.' dedi.

Mustafa Sandal Kimdir?

Açıklama yaparken aynı zamanda esprili bir dil kullanan Sandal, 'Bir gün oğlum Yaman Yavuz gelir de 'Baba bu ne'' der diye bu klibi Youtube'dan sildirmeyi bile düşündüm. Şaka bir yana iyi ki de yapmışım böyle şeyler. Dikkat edin'Aya Benzer Yüreğim' şarkısından sonra 'İsyankar' şarkısı geliyor ve klipte neredeyse hiç hareket etmiyorum. Çünkü o klipten önce dans edemediğim gerçeğiyle karşılaşmıştım.' ifadelerini kullandı.




Melih Güney ile Bitcoin Geleceği Hakkında Konuştuk


PAYLAŞ