Mr Jump; 1 Haftada 5 Milyon Kez İndirilen Platform Oyunu! - Haberler - indir.com

Mr Jump; 1 Haftada 5 Milyon Kez İndirilen Platform Oyunu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Bicolor ve Mr Flap gibi sevilen mobil oyunların yaratıcısı 1Button, yeni platform oyunu Mr Jump ile önemli bir başarıya imza attı. Oyun App Store'da 1 haftada tam 5 milyon kez indirildi.

Beyaz piksel kafalı bir karakter olan Mr Jump'ı kontrol edeceğiniz oyunda tek yapmanız gereken, karakterimizin köşeli evrende karşılaştığı engelleri zıplayarak aşmasını sağlamak olacak. Mr Jump'ı zıplatarak ilerleyeceğiniz oyunda, ekrana yaptığınız dokunuşların uzunluğu zıplama mesafesini belirleyecek. Yani ekrana kısa basınca kısa, uzun basınca ise uzun zıplamalar yapabileceksiniz.

Mr Jump

Mr Jump, platform oyunu olsa da her bölüm kendi içerisinde bir sonsuz koşu tarzına sahip. Oynadığınız bölümü ölmeden bitirmeniz gerekiyor. Eğer herhangi bir bölümde zorlanırsanız ya da geçemezseniz bölüm geçmek için 0.99 dolar karşılığında anahtar satın alma seçeneğinden de faydalanabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak iPhone ya da iPad cihazınızda oynayabileceğiniz Mr Jump'da oyun içi reklamlar karşımıza çıkıyor. Reklamları görmek istemiyorsanız o zamanda 1.99 dolar ücret ödeyerek, reklamsız oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

Son derece eğlenceli ve heyecan dolu bir oyun deneyimi yaşatan Mr Jump'ı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iOS cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Mr Jump Oynanış Videosunu izleyebilirsiniz. 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ